fbpx

“Shu Nak Melangkah Ke Depan Tanpa Ada Perasaan Dendam”

Isteri kepada Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada berkata dia mahu meneruskan kehidupan dan tidak mahu lagi berpaling ke belakang tanpa ada perasaan dendam.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Shuhada berkata perjuangannya kini adalah demi kedua-dua anak-anaknya serta ibu bapa.

BACA: Kongsi Gambar Dengan Jejaka Kacak, Kapsyen Shuhada Ditegur Netizen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by shu as it SHU ! (@shushukriii)

Shuhada berkata lagi, dia mahu berusaha memberi kesenangan buat keluarganya meskipun sedar dirinya masih belum sempurna.

“Shu nekad nak melangkah kedepan tanpa berpaling lagi ke belakang. Biar Shu teruskan perjalanan tanpa ada perasaan dendam. 

“Perjuangan ini secara jujurnya demi Humairah,Umar serta kedua ibu bapa Shu. Shu sedar yang diri ini tidak sempurna. Tapi shu nekad demi anak anak shu untuk mencari kesenangan buat mereka,” tulisnya.

Dalam pada itu, Shuhada turut mengucapkan terima kasih buat usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri kerana memberikan peluang buatnya untuk menjadi duta tudung.

“Terima kasih buat @aliffsyukriterlajaklaris kerana memberi shu kesempatan menjadi Duta serta Model jenama tudung @as.hijabofficial,” tulisnya.