fbpx

Shila Amzah Trauma, Dedah Jadi Mangsa Dera Emosi & Kewangan

Menerusi sesi live di TikTok, penyanyi Shila Amzah ada berkongsi memgenai kehidupannya bersama rakan-rakan dan anak tunggalnya.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Bagaimanapun, berita mengenai dakwaan perkahwinan kedua bapanya baru-baru ini lebih menjadi perhatian ramai apatah lagi wanita tersbeut didakwa merupakan bekas kawan baik Shila.

BACA: Ubai Nafi Bersekedudukan Dengan Shila Amzah

Sehingga kini, Shila masih berdiam diri mengenai isu tersebut. Namun, menerusi sesi live Shila membuat pendedahan mengejutkan ramai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Murai MY (@muraimalaysia)

Menurut Shila, dia adalah mangsa penderaan dari segi fizikal, emosi dan kewangan. Malah, Shila mengakui mengalami trauma sehingga ke hari ini.

“Sha adalah mangsa penderaan, mangsa dera emosi, dera fizikal, dera financial, semua.  Jadi nama-nama yang korang selalu sebutkan itu menyumbang 50 peratus daripada trauma yang Sha kena hadap sampai hari ini. Merangkumi semua, boyfriend, suami, family,” katanya.

Namun, Shila berkata dia enggan mengulas lanjut mengenai perkara itu kerana bimbang akan membuka aib mana-mana pihak serta tidak mahu menjadi perkara besar.