fbpx

Shahz Jaszle Bakal Timang Anak Kedua

Tahniah kami ucapkan kepada pelakon Shahz Jaszle kerana bakal menimang cahaya mata kedua pada Januari tahun hadapan malah dia juga mengakui turut teruja kerana bakal dikurniakan cahaya mata lelaki.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

BACA: Shahz Jaszle: Kehadiran Anak Ubah Hidup Saya

“Alhamdulillah walaupun saya dan isteri tidak menjangkakan kehamilan kedua ini namun kami bersyukur dengan rezeki dikurniakan Allah. Saya lebih teruja daripada terkejut apabila doktor mengesahkan jantina bayi kedua kami adalah lelaki”

“Saya memang mahukan anak lelaki dan Alhamdulillah hasrat itu dimakbulkan, Insya-Allah selepas ini saya ada teman,” katanya yang sudah dikurniakan seorang seorang anak peremuan iaitu Alana Jasmeen Jaszle, berusia lapan bulan.

Tambah pelakon lelaki ini lagi, kehadiran cahaya mata di dalam kehidupannya banyak mengubah dirinya untuk menjadi lebih matang selain turut berusaha keras untuk memberikan yang terbaik buat anak dan juga keluarganya demi masa depan yang terjamin. (rtky/s)