Jika sebelum ini, Fazura mendakwa pernah bercinta dengan Shaheizy Sam di dalam rancangan Facing Up to Fazura, kali ini giliran Sam pula untuk menafikan perkara tersebut melalui rancangan Melodi pada hujung minggu lalu di TV3.

BACA: Fazura Dedah Pernah Bercinta Sekejap Dengan Shaheizy Sam


Sam dikatakan berdiam diri dan tidak mempedulikan perkara itu namun dia menafikannya dengan alasan penat bekerja malah turut menafikan bahawa Fazura bertepuk sebelah tangan disebabkan sikap Sam sendiri yang memberi bayangan seolah-olah itu sebenarnya yang berlaku.

“Tak adalah, orang cantik seperti itu takkanlah bertepuk sebelah tangan. Cuma bila tiba masanya untuk saya bercerita nanti barulah saya akan bercerita”

“Ia lebih kepada hubungan kawan di mana kami bekerja secara profesional bersama-sama. Bagi orang yang tidak kenal mungkin berasa tidak selesa dengan dia tetapi saya selesa dengan dia dan masih berkawan dengan dia,” katanya.

Masih lagi mahu berteka-teki, kita tunggu saja apa kata pelakon ini yang pernah mengakui dia sering keluar bersama Fazura, apabila dia sudah bersedia nanti. (rtky/syfq)