Di bulan Ramadan ini, pasti ramai yang sedang memikirkan tips-tips untuk kekal cergas dan bertenaga dalam bulan puasa.

Kali ini kami akan kongsikan dengan ada satu tips yang mudah untuk sentiasa mengekalkan kecergasan badan anda meskipun anda tidak mengambil makanan yang berat ketika bersahur.

Susu Lemak Rendah Kurma MARIGOLD HL sangat sesuai untuk anda amalkan seisi keluarga ketika bersahur. Ternyata khasiat buah kurma dapat memberikan anda tenaga berpanjangan di samping dapat menghindari daripada keletihan yang berpanjangan.

Tambahan lagi, buah kurma dianggap sebagai super food yang memberikan banyak manfaat dari segi kesihatan.

Umum pasti mengetahui, kurma mengandungi nilai nutrisi yang sangat hebat, mempunyai serat yang tinggi, mampu meningkatkan kesihatan otak sekaligus dapat melawan penyakit berjangkit dek kerana nilai antioksidan yang ada pada buah kurma.

Dengan Susu Lemak Rendah Kurma MARIGOLD HL anda akan tampil dengan fizikal yang bermaya meskipun dalam bulan puasa. Pengambilan setiap kali sahur mampu membuatkan anda cepat kenyang.

Nak-nak lagi, Susu Lemak Rendah Kurma MARIGOLD HL adalah adunan yang diperkaya dengan khasiat kebaikan dan kemanisan kurma segar bersama Susu Lemak Rendah MARIGOLD HL.

Susu berperisa kurma ini diperkuat dengan sembilan vitamin penting, khususnya vitamin A, B1, B3, B6, B12, C, D3, E dan Asid Folik.

Bukan itu sahaja, susu yang bakal memberikan anda kelebihan berganda ketika berpuasa ini juga mempunyai kandungan kalsium lebih tinggi dan kandungan lemak dan laktosa lebih rendah berbanding jenama susu lain yang boleh didapati di pasaran!

Senang cerita dengan Susu Lemak Rendah Kurma MARIGOLD HL mampu memastikan badan anda terus terhidrat dan bertenaga sepanjang tempoh berpuasa.

Susu Lemak Rendah Kurma MARIGOLD HL adalah satu-satunya susu pasteur yang memberikan keseimbangan tinggi dan rendah yang sempurna!

Secara amnya dengan Susu Lemak Rendah Kurma MARIGOLD HL dapat membantu anda cara diet yang seimbang sekaligus tidak menghalang anda untuk melaksanakan tugas harian anda.

Susu yang cukup berkhasiat ini juga boleh diminum begitu sahaja, dan boleh dipelbagaikan dalam resipi pencuci mulut atau dituang ke atas bijirin atau membuat oat sarapan pagi.

Dengan nutrien yang mencukupi dari Susu Lemak Rendah Kurma MARIGOLD HL ini, anda dapat mengatasi kecemasan dan kelemahan untuk melakukan ibadah berpuasa.

Jadi apa tunggu lagi, jika anda ingin tampil cergas di bulan puasa, jangan lupa untuk ambil satu gelas Susu Lemak Rendah Kurma MARIGOLD HL yang membekalkan khasiat tenaga berpanjangan untuk badan dan minda anda. Selamat mencuba!

Maklumat lanjut layari Marigold HL Kurma Milk MY.