Sejak kebelakangan ini hangat diperkatakan mengenai anak pelakon Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona dimana sebelum ini kecoh apabila ada wanita mendakwa gadis itu ada skandal dengan suaminya.

Bagaimanapun, isu tersebut sudah pun reda apatah lagi dakwaan dan tuduhan wanita itu tidak masuk akal. Malah, Azhar juga membuat keputusan untuk tidak mengambil tindakan undang-undang selepas mengambil kira kesihatan mental wanita tersebut.


BACA: Azhar Sulaiman Tak Saman Wanita Fitnah Leona

Terbaru, Leona sekali lagi menjadi perhatian selepas memuat naik videonya menari di TikTok. Menerusi video itu, Leona dilihat memakai seluar berwarna hitam bersama jaket namun tidaklah terlalu seksi seperti sebelum ini.

@leonsmeonss

I need filter ?

? original sound – ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? – ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Bagaimanapun, rata-rata netizen yang terkejut melihat video tersebut dimana mereka mendakwa seluar yang dipakai Leona terlalu tetat sehingga ada yang dakwa menampakkan bentuk alat sulitnya.


Tidak kurang juga, ada yang mengatakan mereka tidak tahu untuk berkata apa lagi apatah lagi sebelum ini sudah ramai memberikan teguran.

Seperti sudah dijangka, video dikongsikan Leona itu juga turut dihujani komen berbuar lucah terutama daripada kaum lelaki. 

Dalam pada itu, ada yang mendoakan agar Leona berubah secara perlahan-lahan serta akan mengikut jejak langkah seperti Neelofa dan Izara Aishah suatu hari nanti. 

Terdahulu, Azhar meluahkan rasa syukur dikurniakan anak gadis seperti Kasih Iris Leona meskipun dia suka berpakaian seksi. Menurut Azhar, anaknya hanya seksi sahaja serta tidak melakukan perkara lain yang memeningkannya.