Semua orang mengimpikan rumah yang dipenuhi dengan perabot yang cantik dan berbaloi dengan harga. Apa orang cakap tu, haaa sejuk mata memandang kalau masuk rumah yang cantik ni.

Terutamanya geng suri rumah tangga. Pantang betul tengok barang cantik, mesti nak kan? Nak tambah aksesori dalam rumah katanya. Barulah rumah berseri-seri.

Tapi itulah, hal pembelian perabot ni kena tengok juga, ada kalanya murah tapi perabot tak tahan lama. Tapi bila beli yang berjenama, tak sempat pula nak rolling duit tu. Tak semua orang mampu, ye dok?

Kena Pandai Pilih Perabot

Apabila memilih perabot, anda mesti inginkan perabot yang cantik, mewah, tahan lama dan berbaloi kan? Sebab tu anda perlu ambil tahu kualiti perabot tu terutamanya perabot kulit atau leather.

Perabot kulit datang dalam pelbagai jenis, gaya dan kualiti. Ada juga yang kulit tiruan tau. Sebab itu anda kena berhati-hati pilih jenama. Macam jenama Rozel ini, anda dah tak payah susah hati dah sebabnya perabot mereka ni memang original!

Jadi, bergantung kepada bajet dan gaya hidup anda, anda boleh menentukan jenis perabot kulit yang terbaik untuk rumah anda.

Sebut pasal Rozel ni, mereka ada buat jualan kaw-kaw gais. Mereka punya perabot memang cantiknya tu aduhai macam jatuh cinta pandang pertama tau.

Memang Berbaloi Habis!

Kenapa nak habiskan ribuan ringgit sedangkan anda boleh dapatkan perabot yang cantik, nampak mewah dan berjenama dengan hanya RM199? Kulit lagi tu gais.

Ini bukan cobaan gais, ini betul-betul. Anda boleh dapatkan kerusi makan kulit dari Rozel ini serendah RM199 sahaja jika anda beli dengan meja makan sekali! (mengikut Terma & Syarat). Tak percaya? Anda boleh check out di bawah ini.

Kalau anda mahukan design yang lebih padu, anda boleh tengok kat bawah ni. Memang cantik amat. So tak payah dah nak muncung mulut tu dengan Encik Husband kalau tak dapat beli perabot kulit. Anda kejip mata sikit untuk dapatkan kerusi makan kulit ini dengan harga yang sangat berbaloi-baloi ni. Rugi sangat kalau tak grab!

Jualan ini bermula dari SEKARANG hingga 28 Mac 2021! Anda boleh klik LINK INI.

Dan anda juga boleh usha-usha perabot rumah yang lain seperti sofa, meja makan & kerusi, side table, coffee table dan kabinet di Virtual Showroom mereka di LINK INI.

Lagi wow bila anda dapat lakukan ansuran bulanan dengan faedah 0% hingga 24 bulan tau. Boleh tengok-tengok dulu perabot di bilik pameran Rozel terdekat anda DI SINI.

#RozelMY #contemporary #fusion #tailored #opulent #sculpted #architectural #traditional #luxurious #timeless #classic #essential #elegant #rozel #sofa #furniture #leather #livingroom