Hujung minggu anda sering membosankan? Jangan risau kali ini kami ada berita baik untuk ceriakan hujung minggu anda bersama keluarga tercinta.

Pada 26 Ogos ini akan diadakan satu konsert haVOOC tajaan Oppo Malaysia bersama TV3 bermula jam 10 malam yang menampilkan barisan selebriti pujaan ramai.


Inilah peluang terbaik untuk anda luangkan masa bersama keluarga tercinta di samping membawa pulang hadiah menarik keluaran Oppo Malaysia.

Konsert haVOOC yang bakal mengamatkan suasana dengan dua kumpulan selebriti terkenal tanah air yang bakal bertanding ini akan diadakan di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam.

Bukan itu sahaja, konsert haVOOC ini juga bakal bersiaran secara langsung menerusi rangkaian televisyen nombor satu iaitu TV3.

Menariknya mengenai konsert haVOOC ini anda akan melihat dua kumpulan yang bakal merentap untuk membuat persembahan.


Kumpulan yang bakal berentap adalah kumpulan VOOC yang diwakili oleh Ayda Jebat, Nabila Razali, Achey, dan Aiman Tino.

Manakala kumpulan kedua, kumpulan warna (color) pula terdiri daripada Khai Bahar, Mark Adam, Ernie Zakri dan Kaka Azraf serta penampilan khas Shaharul Ridzuan dan Zahirah Macwilson.

Jika anda ingin melihat kumpulan anda menang, anda haruslah memuat naik gambar selfie di Instagram anda dengan simbol yang melambangkan kumpulan pilihan.

Gambar tersebut haruslah bersertakan dengan dua hastag #OPPOF9 dan #MYVOOCteam dan simbol V atau lebih dikenali dengan simbol peace yang mewakili kumpulan VOOC team.

Manakala untuk kumpulan warna (color team) anda harus muat naik hastag #OPPOF9 dan #MYColorteam berserta gambar anda yang melakukan simbol mini love.

Menarik lagi, jika anda bernasib baik dan gambar yang anda muat naik bersama hastag kumpulan anda merupakan gambar pilihan juri anda bakal membawa pulang Oppo F9.

Hanya empat pemenang sahaja akan dipilih dan pastikan laman Instagram anda berada dalam mod public sehingga tarikh tutup pada 26 Ogos ini.

Bukan senang tahu, untuk dapat telefon pintar Oppo F9 yang menjadi kegilaan selebriti tanah air ini. Mana tidaknya jika telefon pintar mempunyai pengecasan yang pantas (VOOC Flash Charge ) semestinya menjadi rebutan.

Lebih-lebih lagi, Oppo F9 mempunyai pilihan warna yang sangat menarik yang dihadiri dengan screen water drop serta dwi kamare belakang dan juga mempunyai storage yang besar iaitu 6 6GB RAM + 64GB ROM tau.

Bukan itu sahaja, setiap gambar oleh Oppo F9 pasti membuatkan anda terkejut dengan kehebatan yang dimiliki oleh telefon pintar terbaru keluaran Oppo ini dengan setiap pencahayaan yang dipantulkan menerusi gambar selfie anda.

Jadi apa tunggu lagi, jangan lupa untuk muat naik gambar anda beserta simbol kumpulan pilihan anda dan tonton live konsert haVOOC di sini.

Selain itu, anda juga boleh membuat tempahan (pre-order)Oppo F9 terlebih dahulu di laman rasmi Oppo bermula hari ini sehingga 29 Ogos nanti

Lebih menarik, anda juga berpeluang mendapat hadiah bernilai RM299 ketika membuat tempahan. Tambah menarik lagi. apabila anda membuat pre-order anda akan dapat bergambar bersama Khai Bahar.

Hanya 15 orang terawal sahaja berpeluang bergambar bersama Khai Bahar dan Syafiq Kyle di roadshow Oppo F9 yang akan diadakan di Sunway Pyramid pada jam 7 malam.

Jika anda membuat tempahan terlebih dahulu anda layak untuk memenangi cabutan bertuah yang akan membawa pulang wang tunai RM999 sebanyak 117 unit wang tunai disediakan.

Pemenangan akan diumum setiap jam pada 30 dan 31 Ogos ini. Manakala senarai nama pemenang yang di umum pada 1 September akan bermula jam 12 tengah hari. Maklumat akan diberi melalui email anda.

Jadi anda jangan lepaskan peluang hebat ini di samping menikmati roadshow Oppo F9 nanti. Maklumat lanjut layari laman Oppo.