fbpx

Bukan sahaja menjual barangan kosmetik yang bermutu tinggi sehingga menjadi kegilaan ramai pengguna.

Namun kali ini Watsons Malaysia melebarkan sayap dalam dunia perniagaan dengan menjual barangan kesihatan termasuklah makanan yang berasaskan semulajadi dan organik.

Pembukaan kedai Watsons yang bertemakan produk kesihatan ini adalah satu-satunya kedai Watsons pertama di Malaysia.

Jika sebelum ini, kedai Watsons menjual barangan kosmetik dan juga produk kesihatan.

Namun berbeza dengan Watsons Health Store yang terletak di Nu Sentral aras LG ini, hanya tertumpu kepada produk kesihatan semata-mata.

Pelbagai produk kesihatan anda boleh dapati di Watsons Health Store. Menariknya mengenai Watsons Health Store ini anda juga boleh mendapat pandangan perunding farmasi yang berkhidmat untuk memastikan produk kesihatan itu bersesuaian dengan anda.

Tidak hanya tertumpu kepada mutu jualan produk sepenuhnya, Watsons juga mengambil langkah membantu pelanggan yang berusia 45 tahun keatas dengan memberi potongan harga istimewa untuk barangan Watsons.

Bagi barangan farmasi pula akan mendapat 10% potongan harga.

Bukan itu sahaja, di Watsons Health Store ini juga mengadakan sale kaw-kaw sebanyak 30% untuk suplement kesihatan seperti Blackmores, Natural Bounty, Bio Life, Kordel, Redoxon.

Barangan Slimming & Beauty Collagen pun ada promosi termasuklah keluaran dari Kinohimitsu, NH Colla, Total Image, Lennox, NH Clenx Tea.


Promosi hebat ini akan bermula pada 29 Mac sehingga 1 April ini. Jadi yang nak buat stok ubatan ataupun suplement tu bolehlah terjah masa promosi ini.

Menariknya lagi, setiap pembelian RM100 keatas akan dapat potongan harga sebanyak RM10 untuk semua barangan suplement kesihatan.

Terhad di Watsons Health Store sahaja tahu. Promosi ini akan berakhir sehingga 1 April ini. Paling penting promosi ini hanya di Nu Sentral sahaja tahu!

Ternyata Watsons Malaysia ini lengkap dengan citarasa pengguna. Senang cerita kesemua barangan Watsons up to date.

Dari segi kecantikan sehinggalah kesihatan serba serbi lengkap hanya di dalam satu kedai sahaja.

Jadi anda jangan lepaskan peluang ini pula. Rebut promosi Watsons ini untuk lengkapkan barangan penjagaan kesihatan anda!