Meskipun pelbagai kemelut dan kontroversi melanda dua usahawan ini namun Datuk Seri Vida mempertahankan bekas pembantu peribadinya, Ahmad Iqbal Zulkefli yang menjadi peserta program Big Stage 2022.

Menerusi live di TikTok malam tadi, Vida berkata dia berasa kasihan dengan bekas kekasihnya itu berada di kedudkan terakhir namun tiada maksud lain.


BACA: “Kalau Terlalu Buruk, Saya Sendiri Akan Tarik Diri”

“Bila saya tengok bottom 3 waktu penyingkiran itu saya jadi kesian. Salah ke kalau kesian? Kesian tak ada maksud apa-apa.

“Ini pun saya balik terus ke hotel, tak ada saya nak cari dia pukul 3 pagi. 5 markah je Ajai bagi, okay la daripada tak ada langsung,” katanya.

Dalam pada itu, Vida berkata dia bangga dengan keberanian Iqbal menyahut cabaran untuk bertanding di pentas besar itu dan meminta supaya orang ramai memberi peluang kepadanya.


“Sebenarnya bila kita duduk di hall tu, memang sedap dengar dia nyanyi. Dan saya sangat bangga dengan Iqbal sebab boleh balik dari Indonesia untuk sahut cabaran ni. Tunggu minggu depan, kita bagi peluang dekat dia,” katanya.