Tengah syok scroll Instagram ternampak komen Scha Al Yahya dekat satu posting yang viral ni. Wow, bukan Scha jer yang geram, kami pun geram wehy.

Mewah kot sesekali dapat hadiah dari founder tu. Memang senyum lebar lah siap yang dapat tu.

Bukan apa, berniaga dalam fenomena COVID-19 ni bukanlah satu perkara yang mudah, sedikit sebanyak memberi kesan yang mendalam buat sesuatu perniagaan.

Tapi, ni semua tidak memutuskan semangat wakil jualan MEERACLE untuk terus berusaha mencapai target jualan. Hasilnya, ramai yang sudah berjaya dengan hanya menjual produk kecantikkan ini.

Tiada satu pun usaha yang kita lakukan tiada hasil, paling menggembirakan hasil itu akan menjadi satu ganjaran yang hebat. Dan YES! 4 orang wakil jualan MEERACLE telah pun mendapat ganjaran yang super duper wow daripada pihak MEERACLE.

Bukan calang-calang ganjaran yang diorang ni terima. Sport Car tuuuu, siapa tak nak kan. Ternyata hasil titik peluh selama ini berbaloi walaupun berdepan dengan situasi COVID-19.

MEERACLE telah pun menghadiahkan empat buah Sports Car yang bernilai jutaan ringgit secara percuma kepada wakil jualan yang telah menunjukkan prestasi terbaik sepanjang tahun lalu dan tahun ini.

Apa yang lebih power, antara kereta Sport Car yang dibawa pulang oleh Siti Azlina Mohamadd Halil yang betul-betul buat sales luar biasa adalah Porsche 718 Cayman!

Manakala tiga buah Ford Mustang 5.0 GT dibawa pulang oleh Masdiana Mohamadiah, Nazariah Mohd Shah dan NurulAini Mansor yang juga menerima Anugerah Jualan 2021.

Wah! Hebat-hebat hadiah yang diorang ni dapat kan? Kami yakin ini salah satu cara yang akan membakarkan lagi semangat wakil jualan MEERACLE untuk terus berjuang membantu ramai orang untuk memiliki kulit yang cantik dengan hanya menggunakan produk ini.

Sementara itu, Eksekutif Pemasaran dan Komunikasi MEERACLE ini turut memberitahu bahawa MEERACLE juga akan
mengadakan majlis penyerahan kunci kereta kepada stokis serta ejen-ejen mereka bersempena kempen ‘The Rising Star’.

Setiap level ejen yang telah menunjukan prestasi terbaik selama 7 bulan bermula dari September 2020 sehingga March 2021 akan menerima kereta Volkswagen baharu secara percuma daripada MEERACLE.

Jenama MEERACLE mula diperkenalkan pada tahun 2015 iaitu ‘Gemstone Facial Serum’ yang juga dikenali sebagai Hero produk MEERACLE dimana ianya telah membantu golongan wanita mendapatkan kulit yang cantik dan sihat tanpa
sebarang masalah.


Untuk pengetahuan korang, MEERACLE telah berjaya membantu ramai pengguna menyelesaikan masalah kulit mereka.

Yang paling buat kami teruja ramai golongan wanita yang menjana pendapatan lumayan dengan hanya menjual produk Meeracle di seluruh Malaysia dan Asia Tenggara. Wow, memang boleh buat duit tepi kalau dah mendapat sambutan ramai ni.

Maklumat lanjut mengenai produk MEERACLE, sila layari www.meeracle.com.my.