fbpx

“Saya Takkan Padam Gambar Baju Nampak Dada Itu”

Perkongsian foto terbaru pelakon dan pengacara Janna Nick mengejutkan ramai melihat pakaiannya yang mempunyai belah di bahagian dada. Malah, ada yang tertanya-tanya apabila melihat warnanya seakan warna kulit.

Seperti sudah dijangka, foto tersebut mengundang rasa kurang senang netizen serta ada yang menegur pelakon itu. Malah ada yang mempersoalkan adakah ianya sengaja atau tidak sengaja.

BACA: “Takkan Tak Perasan Benda Terdedah Sebelum Kongsi?”

Tidak melatah dengan kecaman diterima, Janna berkata dia menerima segala komen dengan hati yang terbuka. Katanya, dia tidak akan memadam foto berkenaan daripada media sosialnya.

“Kalau orang kata saya seksi saya terima, memang itu seksi lah. Kalau ada yang kata itu biasa pun saya terima. Apabila kita sendiri memilih untuk uplaod gambar yang mengundang kecaman saya kena terima la, saya tahu memang akan ada kecaman.

“Saya bukan jenis kalau upload akan delete balik jika kena kecam. Tapi bila ada artis lain yang pakai tube dan seluar pendek tak ada pun orang datang bash.

“Mungkin orang terbiasa dengan imej saya sebelum ini yang agak boyish, jadi mereka terkejut tengok apabila saya kenakan pakaian yang agak seksi,” katanya.

Ramai yang memberi teguran kepadanya susulan foto tersebut, Janna meminta orang ramai mendoakan agar dia berubah menjadi insan yang lebih baik.

“Doakan saya untuk jadi yang terbaik. Macam Zizi Kirana dulu imej seksi sekarang Alhamdulillah dah bertudung. Kita tak tahu pengakhiran hidup seseorang,” katanya.