Baru-baru ini, perkongsian pelakon Fasha Sandha menjadi perhatian ramai apabila memuat naik gambar bersama pelakon veteran, Kazar Saisi sehingga dikecam.

Memetik Astro Gempak, Fasha berkata perkongsiannya itu ada untuk mempromosikan drama yang mereka berdua jalani penggambaran bersama.


BACA: Fasha Sandha Pakai 30 Pasang Baju Sempena Raya

“Sebelum ini saya berlakon dengan dia untuk drama terbitan Jalena Rejab Bang Maznah datang sebagai Maznah dan untuk drama Tiga Sekawan Aidiladha saya sebagai cik Ainun janda yang menjadi rebutan.

“Saya tak tahu kenapa saya perlu buang gambar abang Kazar kerana dia turut berlakon dalam drama tersebut dan dia menjadi pilihan penerbit dan stesen TV tersebut,” katanya.

Menurut Fasha, dia hanya menjalankan tanggungjawa sebagai pelakon dan tidak pernah masuk campur dalam hal peribadi pelakon lain.


“Saya pula hanya menjalankan tugas sebagai seorang pelakon. Setiap pelakon perlu membuat posting untuk promosi drama tersebut.

“Saya tidak pernah campur hal peribadi mana-mana pelakon, saya hanya menjalankan tugas dan komitmen sebagai pelakon. Apa apa pun terima kasih kepada yang mengambil berat. Saya amat hargai,” katanya.