Dipuji tetap menjaga aurat walaupun sedang bercuti bersama suami di pantai, penyanyi Zizi Kirana rasa terharu namun mengakui tidak layak mendapat pujian mengunung daripada peminat.

Kata Zizi lagi, dia sendiri masih belajar untuk menjadi seorang muslim yang lebih baik. Ujarnya lagi, dia sangat menghargai doa-doa daripada orang ramai.


BACA: Pakai Stoking Dalam Air, Zizi Kirana Dipuji Tetap Jaga Aurat Ketika Bulan Madu

“Saya rasa macam tak layak terima pujian daripada orang ramai. Tetapi, saya sangat menghargai doa-doa yang dipanjatkan mereka. Doa saya juga buat semua yang sedang dalam usaha menjadi muslim yang lebih baik.

“Kita belajar sama-sama dan perlahan-lahan mencari reda Ilahi. Saya sebenarnya segan orang puji hanya kerana pakai stokin, berpakaian labuh pergi pantai. Pada masa sama, saya juga berasa sangat terharu ramai mendoakan kesejahteraan saya,” katanya.

Dalam pada itu, Zizi berkata selepas memuat naik video tersebut ramai peminat menghantar mesej peribadi meminta tips daripadanya untuk kekal istiqamah.


“Saya pun tak tahu nak respons macam mana. Apa yang saya boleh katakan, kita belajar sama-sama. Tak kisahlah perlahan-lahan atau lambat, yang penting kita terus berusaha nak jadi muslim yang lebih baik dari semalam,” katanya.