fbpx

“Saya Tak Kisah Jodoh Wanita Berusia Asalkan…”

Sejak kebelakangan ini dilihat banyak memuat naik gambar bersama, ramai mendoakan pasangan kegemaran yang turut disapa Haeyang, Hael Husaini dan Dayang Nurfaizah benar-benar bercinta.

Hael memberitahu dia tidak kisah andai bertemu jodoh dengan wanita lebih berusia asalkan wanita itu memahami dirinya. Katanya lagi, dia juga mahu melalui fasa perkahwinan hanya sekali seumur hidup.

BACA: Peminat Doa Hael Hussaini & Dayang Nurfaizah Kahwin

“Saya tidak kisah jika bertemu jodoh dengan wanita lebih berusia kerana apa yang penting dia memahami saya.

“Jika bertemu jodoh, saya mahu berkahwin sekali sahaja, bukan ada kedua, tiga mahupun empat,” katanya kepada Harian Metro.

Hael berpendapat seorang lelaki perlu cerewet memilih wanita untuk dijadikan isteri kerana wanita itu yang akan menjadi ibu kepada anak-anaknya. Namun, buat masa ini dia mahu fokus pada karier nyanyiannya terlebih dahulu.

Sementara itu, Hael menjelaskan hubungannya dengan Dayang hanya sekadar rakan duet sahaja. Namun dalam masa sama, Hael berharap peminat doakan yang baik-baik untuk mereka.

“Terus-terang, saya paling selesa berduet dengan Dayang menerusi lagu sebelum ini. Sudah menjadi lumrah apabila peminat suka melihat keserasian kami, mereka mahu menjodohkan kami.

“Saya mahu peminat doakan yang baik-baik buat kami,” katanya.