fbpx

“Saya Mohon Maaf, Jangan Babitkan Keluarga Saya”

Susulan muzik video lagu raya Kelepuk Raya yang dikecam ramai, usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri memohon maaf kepada mereka yang tersinggung dengan muzik videonya itu.

Memetik Kosmo! Aliff turut meminta supaya tidak melibatkan ahli keluarganya dalam kontroversi tersebut terutama ibunya yang sedang menunaikan ibadah umrah.

BACA: Tarian Lelaki Dalam MV Kelepok Raya Itu Seni, Aliff Syukri Minta Netizen ‘Open Minded’

Menurut Aliff lagi, dia telah memberikan kerjasama yang baik kepada pihak Suruhanjaya Komunikasi Multimedia Malaysia (MCMC) dan siasatan juga sedang dilakukan.

“Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Terima kasih kepada MCMC kerana memberi layanan yang baik kepada saya dan saya memohon maaf kepada masyarakat yang tersinggung dengan lagu dan video saya sebelum ini.

“Namun saya mohon jangan lah libatkan keluarga saya dan ibu saya dalam kontroversi ini, lebih-lebih lagi dia (ibu) kini sedang menunaikan ibadah umrah,” katanya.

Terdahulu, Aliff tiba di pekarangan ibu pejabat MCMC pada pukul 9.58 pagi dan keluar hampir lima jam kemudian selepas dipanggil untuk memberikan keterangan berhubung isu muzik videonya.