Sedang hangat bercinta dengan pelakon berdarah kacukan, Dini Azan Schatzmann, Janna Nick mengakui sifat dan keperibadiannya juga mula berubah. Jika sebelum ini dia seorang yang kasar, dia kini lebih lembut dan manja.

Janna berkata ciri yang ada pada Dini membuatkan dirinya terpikat pada jejaka tersebut. Meskipun masih terlalu awal berbicara tentang hal ini, namun Janna berkata Dini mempunyai ciri-ciri seorang ayah yang baik.


BACA: Netizen Dakwa Janna Nick Kahwin Lari Tahun Lalu Di Selatan Thai?

“Dalam hidup ini, apabila kita tahu kita mulai memandang sesuatu perhubungan itu dengan serius, kita akan mula mencari ciri-ciri yang boleh membantu kita membina keluarga dengan baik.

“Dini seorang yang lembut tetapi di sebalik kelembutan itu dia mempunyai sifat tegas yang saya lihat dapat menjadi seorang ayah yang baik kepada anak-anak. Mungkin terlalu awal tetapi itulah yang saya nampak dalam diri Dini,” katanya.

Menurut Janna, berbeza dengan lelaki lain, meskipun dibesarkan di luar negara namun Dini seorang anak emak dan sangat lembut apabila berkata-kata. Janna berkata, perwatakan yang berbeza membuatkan mereka saling melengkapi.


“Ramai berpendapat anak Mat Saleh biasanya lebih bebas tetapi Dini lebih kepada mummy’s boy dan lembut kala berbicara. Dia hidup dalam prinsip sendiri dan itulah membuatkan dia disenangi.

“Kalau nak dibandingkan Dini dan saya, Dini adalah orang yang paling energetic, suka ketawa, suka menyanyi dan lebih gila-gila. Saya pula orang yang kurang bercakap. Sebab itu kami boleh sekepala,” katanya.