fbpx

“Saya Hanya Jadi Diri Sendiri” – Nad Zainal

Sejak semalam hangat diperkatakan apabila perkongsian pelakon Nad Zainal menjadi perhatian ramai apabila memuat naik foto memakai gaun merah yang dikatakan terlalu seksi dan mencolok mata.

Enggan mengambil pusing mengenai pendapat orang lain, Nad berkata dia hanya menjadi diri sendiri dan pakaian yang dipakai itu adalah baju kerjanya.

BACA: Peminat Kecewa Nad Zainal Semakin Seksi

“Ramai yang terima kecam itu ini sebab saya pakai seksi tapi saya memang jenis malas ambil pusing. Baju yang saya pakai di tempat kerja adalah ‘uniform’ kerja saya. Saya hanya menjadi diri sendiri kalau itu yang orang di luar runsingkan,” katanya.

Dalam pada itu, Nad berkata setiap watak yang diberikan dia akan melakukan yang terbaik dan isu dikatakan seksi itu merupakan sesuatu yang bersifat subjektif.

“Terpulang mata mereka yang melihat. Saya tiada titipan nasihat buat orang yang suka mengecam tapi saya nak cakap, saya hanya akan menjadi diri sendiri.

“Dan, saya juga akan ‘all-out’ (beri yang terbaik) dalam setiap kerja atau watak diberi. Kalau orang suruh saya taubat sebelum terlambat apa semua, terima kasih untuk ingatan itu semua.’Baju saya pakai adalah ‘uniform’ kerja saya’.

“Seksi atau tidak, saya sentiasa janjikan dalam lakonan yang saya jayakan bahasa saya sentiasa beri yang terbaik. Itu janji saya,” katanya.