Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan mengenai anak penyanyi Nora Ariffin apabila tular video aksi panas anak gadisnya, Putri Nor Dahlia bercumbu dengan seorang remaja lelaki yang dimuat naik di aplikasi TikTok.

Difahamkan, hari ini remaja lelaki berkenaan memohon maaf kepada keluarga Nora atas kesilapannya itu dan menyesali perbuatannya itu. Remaja itu juga turut meminta netizen berhenti menyebarkan video berkenaan.


BACA: Isu Video Panas Adik, Anak Sulung Nora Nak Jumpa Keluarga Budak Lelaki

“Saya ingin memohon maaf kepada seluruh ahli keluarga Puan Nora dan juga ahli keluarga saya. Saya bertanggungjawab atas apa yang berlaku terhadap anak Puan Nora untuk dijadikan viral.

“Saya juga amat menyesali apa yang sudah saya lakukan terhadapnya. Saya juga ingin meminta jasa baik netizen untuk menghentikan penularan video itu. Saya juga ingin memohon maaf atas penularan video berkenaan,” katanya.

Susulan permohonan maaf remaja itu, Nora berkata dia sudah mendengar semua pengakuan dan sudah memaafkan semua orang. Malah, dia sudah menjalankan tanggungjawab dalam memberi pengajaran kepada anaknya berhubung insiden mengaibkan itu.


“Saya sudah mendengar semua pengakuan dan saya sudah memaafkan semua orang.”

“Saya juga sudah menghukum anak saya mengikut hukum agama. Biarlah dia bertaubat dan meminta ampun kepada Allah. Moga menjadi pengajaran dan iktibar buat kita semua,” katanya.