Jika sebelum ini Zulin Aziz enggan bercerita lanjut mengenai hubungannya bersama anak pelakon wanita, Normah Damanhuri iaitu Ahya Rosli, melalui BH Plus, pelakon ini mendedahkan sendiri apakah konflik yang berlaku di dalam hidupnya di atas dakwaan tersebut.

BACA: Zulin Aziz Minta Henti Sebar Video Tak Bertudung


“Sejak keluar cerita kami rapat, saya menerima pelbagai mesej peribadi daripada peminat wanita di laman sosial. Ada yang menganggap saya perasan dan syok sendiri.

“Mereka juga menganggap kami tidak sesuai sebagai pasangan, malah cuba membanding-bandingkan saya dengan wanita lain. Saya bukan teman wanita Ahya dan antara kami, tidak pernah membuat apa-apa pengakuan”

“Ramai yang takut mendekati kerana mereka tahu saya dan Ahya rapat. Ada juga yang menyangka, kami sudah bertunang. Jatuh saham saya. Terus-terang, saya masih solo dan sedia membuka hati untuk dikenali lelaki,” kognsinya kepada portal berita tersebut.

Sementara itu, menurut Zulin, dia juga berharap agar wanita wanita di luar sana yang sering menghantar mesej peribadi di Instagram tidak usah risau kerana dia dan juga Ahya tidak mempunyai sebarang ikatan.


“Saya tidak kisah jika nanti Ahya mempunyai pilihan hati. Saya juga tidak perlu simpati kerana kami tidak pernah ada ikatan. Jadi, kepada wanita di luar sana yang sering menghantar mesej peribadi di akaun Instagram saya, hentikan perbuatan itu,” tegasnya. (rtky/s)