Selamat sudah Nora Danish dan juga Nedim Nazri bergelar suami isteri. Walaupun penuh kontroversi namun pasangan ini sudah cukup lali mungkin dengan kecaman di laman sosial. Apa yang menarik, Nedim yang kini memikul tanggungjawab sebagai suami berkongsi harapannya untuk membawa Nora ke syurga.

BACA: Cium Mulut Lepas Akad Nikah, Nora Danish Dikritik


“Saya sentiasa berkata, Allah ialah sebaik-baik perancang dan terpulang kepada-Nya untuk membenarkan dua hati menjadi satu. Dengan izin-Nya, Yang Maha Esa lagi Maha Mengetahui, semua berlaku malam tadi”

“Dengan anugerah itu pada hari ini, kepada Nora Danish, isteriku, saya berjanji untuk menjadi suami yang bertanggungjawab seperti diimpikan dan mencintai kamu secara mutlak. Saya berjanji untuk membahagiakan kamu dan paling penting dengan restu Allah, insya-Allah saya akan membimbing kamu ke jannah,” antara kata-katanya di laman sosial Instagram. Sweet‘kan?

Malah Nora sebelum ini turut mengharapkan perkahwinan kali ini adalah perkahwinan kali terakhir baginya. Apa yang pasti, pasangan ini tidak mudah melatah dengan kontroversi yang mendatang. Semoga impian dan harapan Nedim untuk menjadi suami yang terbaik buat Nora akan terus mekar.


Janganlah kita terlalu sibuk mencari salah orang dan dalam masa yang sama merasakan diri sudah cukup bagus sambil mendabik dada. Belum puas tengok gambar perkahwinan mereka? Kami kongsikan beberapa gambar cantik sepanjang majlis pernikahan mereka. Enjoice!