Inilah perkara yang paling seronok sekali bila KFC buat promosi terbaru. Nak tahu sebab apa? Sebab tawaran promosi yang ada payah betul nak tolak. Tengok saja harga, ajak kawan kawan, mesti jadi punya.

Malah tawaran terbaru KFC kali ini – Bucket Berganda – satu bucket untuk ayam dan satu bucket lagi untuk 6 Crispy Tenders yang lembut empuk, Smoky BBQ Winders yang diimport khas, 1 Cheezy Sos yang memang menjadi kegilaan ramai juga 3 gelas minuman berkarbonat yang menyegarkan anda.


Memang gila sebab anda boleh makan 5 ketul ayam dan juga 3 minuman hanya dengan RM37.90 — kalau tidak mampu habiskan seorang diri, set menarik ini mampu kenyangkan sehingga 4 orang yang sedang mengidam KFC. Boleh habis makan seorang ke agak-agak? Kalau tak boleh, kenalah ajak kawan-kawan!

Untung dan nikmat berganda-ganda bila dapatkan Bucket Berganda dan jika ada ingin menambah kemeriahan dengan menikmati KFC yang lebih banyak bersama rakan-rakan, anda boleh dapatkan kombo B (9 ketul ayam) atau nak lebih banyak lagi, kombo C (15 ketul ayam). Punyalah jimat tu kalau nak buat jamuan kecil kecilan atau pun makan dengan keluarga, bukan?

Jadi apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan Bucket Berganda di cawangan KFC yang terdekat dengan anda!