Mood nak bercuti tu memang ada pada semua orang kan? Lagi-lagi bila tengok members upload gambar bercuti di tempat-tempat menarik, rasa macam seronok jer. Tapi itulah bila terpandang sahaja dompet dan akaun bank alahai sedih rasa. Terus rasa down nak bercuti.

Siapa yang pernah alami situasi macam ni sahaja yang faham perasaan masa tu. Jangan risau kita senasib jer. Tapi kan, kami dah jumpa cara nak pergi bercuti tanpa mengeluarkan wang. Ha! Nak tahu juga lah tu. Sabar biar kami jelaskan.


Sebenarnya kalau anda nak tahu, buat sahaja TikTok Origina Groove Challenge ni terus dapat pergi bercuti di Grand Lexis Port Dickson selama 2D 1N siap pakej breakfast lagi. OMG guys! Takkan nak tolak peluang yang ada depan mata ni kan. Aish!! terus rasa nak download aplikasi TikTok dalam phone. Nak juga percutian percuma ni!


Kalau tengok tempat pakej dan bilik yang ditawarkan, fuhhh bestnya. Bilik dah lah besar, selesa pula tu yang penting dapat jugalah lari dari kesibukan harian anda. Memang superb lah pakej ni.


Tapi Macam Mana Nak Sertai Peraduan TikTok Ni?

Opps! Kami hampir terlupa untuk bagi tahu cara penyertaan TikTok Origina Groove Challenge ni. Maklum lah teruja dapat tengok pakej-pakej yang ditawarkan. Yang penting PERCUMA! Kalau anda nak juga percutian percuma ni, ikuti sahaja langkah ini:

Langkah 1 : Pergi ke Origina_hq Tiktok Akaun

Langkah 2 : Menari seperti kami dan post bersama hashtag #OriginaGroove #Fyp #Foryourpage #TiktokMalaysia

Langkah 3 : 3 Pemenang akan dipilih! Tunggu pengumuman pemenang pada 16 September 2020 di Rotikaya, Manis Madu dan IG & Tiktok Origina_hq!

Apa tunggu lagi? Jom lah ramai-ramai kita grooving! Rasa nak minum, nak minum, pilihlah Origina.

Ingattt, tarikh peraduan ini akan tamat pada 15 September ini. Jadi cepat-cepat download aplikasi TikTok dan sertai peraduan ini. Masa ni lah untuk anda Time To Show Off Your Groove.


Takkan tak nak lepak dalam pool macam ni dengan kawan-kawan. Best tu! Rugi jika anda abaikan peraduan paling senang ni. Kalau anda tak nak, kami nakkkkkk!