Golongan ibu adalah golongan pertama yang paling risau jika anak tiada selera makan sehingga menyebabkan pengambilan susu pun berkurangan.

Yalah kadang-kadang kanak-kanak ni seleranya berubah-ubah sehingga ada kalangan ibu bapa buntu memikirkan susu jenis manakah yang sesuai untuk anak mereka.

Mulai hari ini para ibu bapa tak perlu risau lagi kerana kami akan kongsikan bersama anda satu susu yang mungkin bersesuaian dengan anak anda kerana khasiatnya hampir setanding susu ibu.

Mungkin ada di antara kalangan ibu bapa yang telah pun mengenali ARIFF SUSU KAMBING di mana susu ini mengandungi makanan tambahan sunnah semulajadi seperti Ekstrak Kurma, Madu, Ekstrak Anggur, Kismis, Buah Tin yang bertindak sebagai perangsang kepada minda dan pembesaran anak anda.

Bukan itu sahaja tau, ARIFF SUSU KAMBING ini juga membantu menguatkan imunisasi badan anak-anak.

Kajian mengatakan, bermain menggalakkan kanak-kanak untuk menggunakan kreativiti ketika membina imaginasi, fizikal dan kekuatan emosi.

Bagi melengkapkan jadual seharian anak anda ARIFF SUSU KAMBING ini juga membantu sistem percernaan anak anda daripada masalah sembelit, kembung dan sakit perut.

Jika anak anda mempunyai sistem percernaan yang baik ia juga dapat memberikan anak anda kegembiraan yang berpanjangan.

ARIFF SUSU KAMBING ini juga mempunyai kalsium yang tinggi sekaligus membantu menguatkan tulang dan gigi anak-anak disamping membantu perkembangan minda dan memperkuat daya ingatan anak anda.

Bukan itu sahaja, susu ini juga hadir dalam tiga perisa iaitu Vanila, Coklat dan juga Strawberi yang membantu meningkatkan selera pemakanan anak anda.

Menarik lagi mengenai ARIFF SUSU KAMBING ini, ia juga sesuai untuk para ibu yang sedang mengandung kerana susu ini dapat menambahkan kalsium untuk tulang dan gigi ibu semasa mengandung.

Tahukah anda, susu ini juga dapat meredakan masalah kekejangan ketika mengandung. Menarik bukan? Bukan hanya sesuai untuk kanak-kanak malah sesuai juga untuk ibu mengandung.

Jadi apa tunggu lagi mana nak cari susu 2 in 1 macam ARIFF SUSU KAMBING ini. Bukan tu sahaja, susu ini juga sesuai untuk para pelajar meningkatkan daya tumpuan ketika belajar.

Para ibu bapa jangan lengahkan lagi masa untuk tukar susu anak anda kepada ARIFF SUSU KAMBING dan anda juga boleh dapatkan di GEDUNG WIDURI, GMH atau toko jamu berdekatan dengan anda.

Nak lagi cepat anda boleh terus whatsapp sahaja untuk dapatkan dengan lebih cepat.

Maklumat Tambahan:

Khasiat lain ARIFF SUSU KAMBING untuk ibu mengandung dan pelajar.

1. Menjadikan ibu-ibu sihat dan kekal cergas.
2. 100% asli dan sesuai untuk ibu mengandung yang mengidap kencing manis.
3. Meredakan alahan dan loya.
4. Mengelakkan bayi yang lahir terkena penyakit demam kuning.
5. Nutrisi tambahan untuk sumber tenaga bagi pelajar.
6. Meningkatkan imunisasi badan dan kekal cergas sepanjang hari.
7. Para pelajar akan lebih mudah faham, mudah ingat dan minda lebih cerdas.