Menggayakan busana serba putih, bakal pengantin Fasha Sandha dan Aidil Aziz kelihatan berseri-seri pada sesi photoshot pre wedding yang diadakan baru-baru ini.

Fasha juga turut mengabdikan kenangan terindah menerusi gambar pre wedding yang dikongsikan di laman sosial miliknya.

Sedar tak sedar, rupanya Fasha Sandha hanya menggunakan kamera telefon pintar keluaran Huawei sahaja untuk mengabdikan gambar tersebut.

Berkongsi di laman sosial miliknya, Fasha juga menyatakan dia begitu sebak dan hiba apabila melihat gambar tersebut. Namun bersyukur dengan kehadiran Adil dalam hidupnya.

Ternyata kesemua gambar pre wedding pelakon jelita ini sangat gempak dan mendapat ribuan like serta komen.

Anda pasti tak sabar untuk tahu telefon pintar keluaran Huawei yang manakan yang digunaka oleh Fasha dan pasangannya bukan?

Dalam masa kurang daripada sebulan, Huawei bakal memperkenalkan telefon pintar yang mempunyai kamera serba canggih dan juga boleh dikatakan kamera yang paling awesome pada tahun ini.

Pelancaran Huawei P30 yang boleh buat anda jatuh cinta ini, akan diumumkan di akaun Twitter Huawei sekaligus bakal menggegarkan Malaysia dengan teknologinya yang sangat hebat.

Hasil kerjasama dengan Leica, Huawei sentiasa menggeluarkan telefon pintar yang berinovatif.

Menariknya mengenai Huawei P30, telefon pintar ini akan dilengkapi dengan tiga kamera yang bakal menjadikan gambar anda lebih cantik.

Patutlah gambar-gambar pre wedding Fasha semuanya cantik-cantik dan tidak pecah walaupun zoom.

Gambar oleh Richard Yu’s

Baru-baru ini telah berlakunya super moon semasa sambutan Chap Goh Mei Tahun Baharu Cina, menariknya Huawei P30 mampu merakam objek tersebut dengan penggunaan mood zoom yang terdapat pada telefon pintar itu.

Ini ternyata mampu P30 mampu memberi gambar yang super duper meletop untuk anda kongsi di laman sosial.

Selepas Mobile World Congress 2019, Bruce Lee, Naib Presiden, Handset Business HUAWEI Consumer Business Group, menunjukkan empat keping gambar yang menggambarkan keupayaan zoom yang boleh diambil daripada siri Huawei P30.

Gambar tersebut ternyata menunjukkan jarak jauh yang boleh menggambarkan bahawa telefon pintar keluaran terbaru Huawei ini boleh memberi fokus subjek yang sangat jauh tanpa menjejaskan kualiti imej.

Seperti sebelum ini, Huawei siri P sentiasa menekankan pada bahagian kamera untuk memberi hasil gambar yang menarik.

Sejak berkerjasama dengan Leica pada tahun 2016, siri HUAWEI P9 memberi makna sebenar fotografi pada telefon pintar dengan memperkenalkan dwi-kamera.

Dwi-kamera memberi kesan bokeh pada bahagian latar belakang dan sekaligus fokus kepada objek dalam gambar. Dwi-kamera yang terdapat pada keluaran telefon pintar Huawei ini juga sentanding dengan kamera DSLR!

Pada tahun lepas, Huawei telah pun mencapai tahap yang tinggi apabila hadir dengan Leica co-engineered dengan memberi tiga kali ganda lensa kamera dengan ciri kamera utama 40MP – sekali lagi mengangkat kualiti fotografi telefon pintar.

Imej galaksi, laluan lalu lintas, silky water, dan super slow mo, hanya diambil dengan sekali shoot sahaja. Menarik bukan?

Dari segi keupayaan cahaya rendah, HUAWEI P20 Pro adalah peranti pertama di dunia yang dapat menangkap imej dalam keadaan cahaya yang rendah dengan menggunakan ISO 102,400.

Sekaligus mampu menangkap subjek dalam keadaan gelap walaupun pada mata kasar tidak dapat dilihat.

Jadi tidak heranlah, Huawei P20 Pro menerima banyak anugerah penting dari media dan diiktiraf sebagai kamera telefon pintar paling power pada anugera DxOMark.

Kini semua telefon pintar Huawei hadir dengan sistem teknologi Kirin 980 dan juga teknologi AI yang menjadikan gambar anda bak juru gambar professional.

Pelancaran Huawei P siri sentiasa memberi barangan yang luar biasa untuk dimenangi.

Jadi tidak heranlah semasa pelancaran Huawei Mate 20 Series pada bulan Oktober 2018, Huawei memberikan pengecas tanpa wayar, Huawei sound stones, drone DJI Tello, serta kad VIP Mate20 bernilai lebih RM10,000

Ternyata semua telefon pintar keluar Huawei sentiasa canggih, dan anda cuba bayangan apa lagi yang bakal ada pada telefon pintar Huawei P30 selain kameranya yang terbaik itu?

Untuk maklumat lanjut layari laman rasmi Huawei.