fbpx

Ruhainies Dedah Kekasih Mahu Cepat-Cepat Kahwin

Tidak berselindung mengenai kisah peribadinya dan hubungan cintanya dengan seorang ahli perniagaan dikenali sebagai Mr E, Ruhainies memberitahu kekasihnya ada menyuarakan hasrat untuk melamarnya dalam masa terdekat.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Malah, kekasihnya itu mahu cepat berkahwin dan tidak mahu lagi bertangguh. Bagaimanapun, Ruhainies berkata dia tidak mahu terburu-buru menamatkan zaman bujang bagi memberi ruang kepada kakaknya, Risteena untuk bernikah terlebih dahulu.

BACA: Ruhainies Mahu Kurangkan Bercakap Tentang Kekasih

“Si dia okay sahaja bila nak kahwin, dia sendiri pernah cakap kalau boleh cepat-cepat kahwin dan tak mahu tangguh. Tapi saya minta masa sebab tak ada apa yang nak dikejar dan ada perkara yang harus diselesaikan dulu.

“Sekarang ini dia hanya menunggu keputusan saya, kalau semua dah okay dan saya sudah bersedia, dia akan teruskan bila-bila masa sahaja. Lagi satu, saya nak tunggu Risteena naik pelamin dulu, tak mahu langkah bendul.

“Apa-apa pun ia berbalik kepada jodoh. Kalau ditakdirkan saya kahwin dulu sebelum Risteena, saya terima sahaja,” katanya kepada mStar Online.

Dalam pada itu, Ruhinies berkata dia menerima jika ditakdirkan dia yang akan berkahwin dahulu sebelum kakaknya. Ujarnya lagi, dia juga tidak mahu mengikat tali pertunangan dalam tempoh masa yang lama.