fbpx

Peraduan ini memang sangat sesuai untuk anda yang gemar memasak. Hanya sediakan menu sup menggunakan produk Campbell’s samada Sup Pekat atau Sup Segera Campbell’s sahaja anda berpeluang terokai Australia.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Ala, senang sahaja nak rebut hadiah utama peraduan ini. Hanya hasilkan sup mengikut citarasa anda dan kemudian lengkapkan sedikit dengan kreativiti pada sup untuk jadikan sup lebih menarik apabila anda snap gambar nanti. Itu sahaja caranya, mudah kan?

Lebih menarik lagi, ada banyak hadiah yang best untuk anda rebut dengan persaingan anda. Nak tahu apa hadiahnya? Nah kami belanja anda antara hadiah-hadiah yang ditawarkan dalam peraduan mudah ini.

Rebut Hadiah Utama Dengan Menjelajah Australia

Tak kisahlah apa sahaja peraduan pasti ada hadiah-hadiah yang best. Macam pertandingan sup Campbell’s ini hadiah utama yang akan dimiliki oleh pemenang yang paling kreatif menyediakan sup dari produk keluaran Campbell’s adalah pakej percutian selama 5 hari 4 malam di Gold Coast, Australia. Siapa tak nak kan, bila hadiah berupa pakej percutian sebegini. Lagi-lagi percutian ke luar negara.

Masa ini lah untuk anda terokai sepuas hati di negara orang. Bukan itu sahaja, anda juga akan dibawa jelajah ke Seaworld, Movieworld dan Paradise Country Farm. Ha masa dekat sini, jangan lupa pula ambil gambar banyak-banyak. Baru boleh show off dekat rakan-rakan anda di Malaysia!

Wow Boleh Dapat Ipad Air* Lah Walaupun Hanya Menang Di Tempat Kedua

Anda boleh usaha untuk jadi pemenang di tempat kedua. Mana tahu hadiah yang ditawarkan oleh tempat kedua iaitu Ipad Air* yang bernilai RM 2,199 ini menjadi milik anda. Bolehlah simpan video dan gambar-gambar masakan anda!

Baucer Membeli Belah Bernilai RM800, Senang Cerita Boleh Shopping Sampai Puas Hati


Pemenang di tempat ketiga anda boleh bawa pulang baucer beli belah bernilai RM800. Banyak kan? Inilah peluang terbaik untuk anda shopping sepuas hati. Hanya hasilkan sup sahaja sudah boleh dapat baucer beli belah di Kitchen Shop. Memang inilah hadiah yang akan jadi kegilaan kaum wanita nanti.

Ini Pula Hadiah Saguhati, Bolehlah Masak Sedap-Sedap Lepas Ini

Ha, jangan ingat hadiah saguhati tiada. Mana mungkin pertandingan yang boleh dikatakan menjadi rebutan kaum wanita ini tiada hadiah saguhati.

Seramai 147 orang bakal membawa pulang hadiah saguhati berupa Campbell’s Limited Edition Celebration Pack bernilai RM200. Lepas dapat sahaja hadiah ini bolehlah anda try pelbagai menu dari Campbell’s. Dapat juga isi perut anda.

Nak rebut mana-mana hadiah dari pertandingan ini jangan lupa pula lakukan 4 perkara ini:

1. Hasilkan apa sahaja sup menggunakan produk Campbell’s samada Sup Pekat atau Sup Segera Campbell’s dengan cara dan kreativiti anda tersendiri.

2. Ambil gambar sup dan produk Sup Campbell’s dengan cara paling menarik dan muat naik di laman media sosial Facebook atau Instagram.

3. Tulis caption yang paling havoc berserta hastag #Souperideascontest dan tag @Campbell’s Soup Malaysia.

4. Pastikan laman sosial anda dalam mod public.

Bagi anda yang tak tahu di mana untuk dapatkan produk keluaran Sup Campbell’s ini tak perlu risau klik sahaja laman sesawang Lazada dan terus order jenis sup kegemaran anda.

Dah siap beli sup kegemaran anda tu, jangan lupa pula sertai pertandingan produk sup lazat dan berkrim untuk menyediakan sup yang paling kreatif sekali. Mana tahu salah satu hadiah menjadi milik anda. Pertandingan ini bersempena ulang tahun ke 150 Campbell’s.

Bagi anda yang masih kurang faham bagaimana untuk sertai pertandingan ini, layari Facebook Campbell’s untuk maklumat lanjut dan umumkan pada kawan-kawan untuk sertai bersama-sama.

*Selagi stok masih ada