fbpx

Rozita Che Wan Tidak Malu Isu Baju Dalam Merah

Kami fikir perkara ini tidak serius tetapi melihat reaksi media yang pergi mendapatkan kenyataan Rozita Che Wan berkaitan isu ini, terpanggil juga untuk menulis. Heh.

Hampir sebulan yang lalu, seorang individu tidak dikenali memuat naik sekeping gambar yang menunjukkan baju dalam berwarna merah yang di’dakwa milik Rozita Che Wan dan individu itu sedang mencari pembeli yang berminat.

Dan, gambar itu pun mula popular di laman laman sosial sehingga menimbulkan satu persoalan adakah benar itu bra merah Rozita Che Wan yang di’dakwa datang dari mereka di belakang tabir yang mengutipnya di lokasi pengambaran sebuah drama.

Bercakap kepada Kosmo! hari ini, Rozita Che Wan berkata beliau tahu akan perkara ini melalui adiknya Ayu Raudhah sekitar minggu lalu dan bagi beliau itu semua hanya kerja gila & tidak masuk akal.

“Saya hanya mampu tergelak besarlah sebab sampai baju dalam pun mereka mahu jadikan isu. Sebenarnya sampai sekarang saya tidak berhenti tergelak bila orang tanya tentang perkara itu”

“Bagi saya itu kerja orang gila dan tidak masuk akal. Selagi perkara seperti ini tidak menjejaskan periuk nasi dan imej, saya tidaklah mahu saman atau membawa isu ini ke pihak berkuasa”

Rozita Che Wan menambah yang beliau tidak malu dengan insiden ini tetapi meminta pihak yang bertanggungjawab untuk hentikan kerja yang tidak berfaedah ini.

“Saya tidak rasa malu sebab baju dalam itu bukan saya punya. Namun, sebab mereka gunakan nama saya & menarik orang untuk membaca apa yang ditulis, saya geram juga sebab nama Rozita Che Wan yang dijual. Kalau boleh tolonglah hentikan kerja-kerja yang tidak berfaedah ini”

Macam macam.