Kami yakin perkara yang kami mahu sebutkan ini, telah pun ditanggung oleh syarikat anda.

Tapi cuba anda bandingkan medical card yang disediakan oleh syarikat anda dengan medical card ini mana lagi berbaloi!


Bukan itu sahaja, nak-nak lagi kos pembayarannya yang murah dan prosesnya yang mudah untuk anda memiliki medical card sendiri.

Nak tahu medical card apa yang kami maksudkan? Jom baca artikel ini sampai habis.

Medical card AXA eMedic adalah satu medical card yang cukup mudah, cepat dan harganya yang murah untuk anda miliki.


Terdapat banyak kelebihan medical card #axaemedic yang ditawarkan dan salah satunya ia dapat mengurangkan bebanan kos perubatan yang ditanggung oleh anda dan keluarga.

Bagaimanakah #axaemedic dapat membantu anda? Ini jawapannya.

1. Hanya Di Hujung Jari

Jika sebelum ini medical card yang anda perolehi oleh syarikat X mengambil masa yang lama untuk menyiapkan sesuatu dokumen dan adakalanya sehingga makan masa berminggu-minggu.

Yalah kadang-kadang itu agak rumit mahu mengisi borang. Ada yang menggunakan agent selepas itu ambil masa yang lama untuk tunggu permohonan dilulus atau tidak.

Namun dengan AXA eMedic tidak perlu agent, tidak perlu susah-susah nak isi borang lepas itu tunggu lama-lama untuk tahu pemohonan diterima.

Dengan AXA eMedic hanya 5 minit sahaja anda sudah boleh miliki medical card #axaemedic.

Mudah sahaja caranya hanya di hujung jari sahaja anda sudah memiliki insurans yang mampu menampung anda di masa hadapan.

Hanya perlu isikan segala maklumat peribadi anda di ruangan yang ditetapkan serta menjawab berberapa soalan yang ringkas terus boleh dapat AXA eMedic.

Menarik lagi dengan AXA eMedic anda hanya perlu buat pembayaran secara online sahaja tau. Inilah yang di panggil medical card mesra rakyat kerana memudahkan semua kerja hanya di hujung jari sahaja.

Siapa yang tidak mahu medical card online yang pertama di Malaysia kan kalau sudah semudah ini.

2. Bayaran Bulanan Yang Berbaloi

Bab pembayaran ini kadang-kadang seumpama beban meskipun memiliki medical card adalah satu keperluan untuk kemudahan masa hadapan.

Jika sebelum ini medical card oleh beberapa syarikat sangatlah mahal untuk anda bayar setiap bulan.

Seperti syarikat X yang mengenakan bayaran RM 68 untuk seorang individu sahaja sudah membuatkan anda pening untuk membayar, tambahan pula dengan keadaan ekonomi sekarang.

Namun dengan AXA eMedic anda tidak perlu rasa berat hati lagi untuk membayar hanya RM37 sebulan sahaja sudah boleh memiliki kesemua kemudahan yang diberi seperti syarikat X.

Menariknya, mengenai AXA eMedic ia sangat sesuai untuk anda yang berusia 15 hingga 39 tahun.

Jadi dengan kos bayaran bulan yang rendah ini pastinya anda yang bergelar pelajar, mahupun pasangan yang baru membina mahligai mampu untuk membayar.

3. Banyak Manfaat Yang Boleh Diperolehi

Bukan itu sahaja, hanya dengan RM37 sebulan banyak manfaat yang anda perolehi.

Antaranya ialah anda akan diberi perlindungan perbelanjaan hospital di Malaysia sahaja, termasuk pembedahan, ambulans, ICU dan ubat-ubatan.

Selain itu, harga bilik hospital dilindungi dengan maksimum RM250 sehari dan pilihan bilik dengan double-bed di kebanyakan hospital.

Bukan senang tau nak dapat double-bed dengan harga murah macam ini!

Nak lagi hebat, apabila anda masuk sahaja hospital tak perlu bawa wang tunai tetapi hanya di panel AXA sahaja.

Tidak semua mampu memberi keselesaan yang sebegini tambahan pula dengan harga yang cukup murah. Jika dibandingkan dengan pemberian medical card yang diberi oleh syarikat anda pasti ada perbezaan.

Kebanyakkan, harga bilik yang diberi adalah berbeza dan sekiranya anda inginkan keselesaan yang sama seperti medical card AXA eMedic anda pula diminta membuat pembayaran tambahan.

4. Banyak Perkara Yang Tidak Faham?

Anda masih tidak faham dengan apa yang kami jelaskan? Ada maklumat yang anda perlu tahu dengan terperinci?

Jangan risau anda boleh terus bertanya kepada Michelle yang merupakan pakar eMedic. Pasti semua soalan anda disertakan dengan jawapan.

Anda hanya perlu Whatsapp sahaja Michelle untuk sebarang pertanyaan yang menjadi tanda tanya kepada anda.

Banyak bukan manfaat yang anda akan perolehi dengan AXA eMedic nak-nak lagi harga bulanannya yang sangat rendah. AXA eMedic sediakan semua yang anda perlukan!

Anda mesti tertanya-tanya bukan, perlukah mempunyai medical card sendiri sedangkan syarikat anda sudah menanggung segalanya.

Cuba ada bandingkan medical card yang anda ada sekarang dengan AXA eMedic mana lagi berbaloi.

Murah, Mudah, dan Cepat siapa yang tidak mahu. Anda boleh dapatkan kad AXA eMedic di sini! Pilihan di tangan anda, keputusan juga di tangan anda.