Mengakui rindu untuk kembali muncul di kaca televisyen mahupun filem, Zizie Ezette memberitahu bahawa jika dia ingin kembali berlakon, dia berazam mahu menurunkan berat badannya terlebih dahulu.

BACA: Pakaian Seksi Zizie Ezette Di ABPBH 2014 Jadi Bualan Ramai


“Saya rindu nak berlakon, memang saya mahu buat comeback tetapi saya mahu turunkan badan saya dulu sebelum membuat kemunculan semula nanti. Selain itu, saya pernah terfikir nak berlakon dengan Sam tetapi saya takut nanti kami lebih banyak gelak,” katanya kepada portal Malaysian Digest.

Selain itu, pelakon ini juga lebih selesa dengan kehidupannya kini lebih-lebih lagi apabila ia melibatkan privasi keluarga dan insan tercinta.

“Tiada apa-apa perkembangan terbaru dan sensasi untuk saya kongsikan. Saya menjalani kehidupan yang biasa-biasa saja. Saya selesa dan seronok dengan kehidupan low profile. Kali ini pun saya datang kerana dijemput sebagai penyampai anugerah ABPBH 2014″

“Sebenarnya, sejak dari dulu lagi saya memang tidak suka dunia glamor tetapi kerjaya membuatkan saya dikenali ramai orang. Saya lebih senang dan suka berada dalam dunia saya sendiri bersama keluarga dan kawan-kawan saya sendiri. Saya selesa macam tu,” katanya. (rtky/s)