Sudah lima bulan mendirikan rumah tangga dengan gadis pilihan hati, Ezza Yusof, pastinya pelakon Remy Ishak kini sedang bahagia melayari fasa perkahwinan.

Mengulas mengenai kehidupan rumah tangga, Remy berkata isterinya seorang usahawan dan agak sibuk dengan peniagaannya adakalanya tidak berjumpa kerana waktu kerja berbeza.


BACA: Penantian 15 Tahun, Remy Ishak Menggeletar Julang Trofi FFM31

“Jadi, saya dengan dia lebih banyak tertumpu kepada karier. Lagipun perhubungan saya dengan dia selama lapan tahun adalah sangat biasa. Bidang perniagaan kami berlainan dan misi juga berbeza.

“Saya tak ganggu perniagaan dia dan dia pun tak ganggu perniagaan saya. Kadang-kadang kami tak berjumpa kerana waktu kerja berbeza.

“Dia pun banyak habiskan masa di pejabat. Dia pengarah kreatif untuk produknya dan banyak habiskan masa untuk perniagaan. Saya pula sibuk dengan pasukan saya,” katanya.


Dalam pada itu, Remy berkata dia kurang selesa membawanya ke mana-mana majlis, namun menyokong penuh perniagaan isterinya.

“Biar orang kenal saya saja. Saya beri sokongan penuh terhadap produknya supaya orang kenal, tapi bukan kerana dia isteri saya,” katanya.