Nama Remy Ishak baru-baru ini turut terpalit dengan kontroversi melibatkan Nad Zainal apabila pelakon wanita berkenaan didakwa menyukai Remy melalui pendedahan oleh bekas pengurus Nad sebelum ini.

BACA: Remy Ishak Akui Sudah Bawa Pilihan Hati Jumpa Ibu


“Saya melihat perkara ini sebagai sesuatu yang biasa dalam industri di mana orang saling dihubungkaitkan. Tapi bagi saya, sebenarnya tak sepatutlah bila orang yang bermasalah itu mengaitkan orang lain dalam perkara ini. Pada saya, ini soal profesionalisme dan perkara ini tidak sepatutnya berlaku”

“Apa yang bekas pengurus dia cakap itu tidak ada apa-apalah. Saya tak berani nak cakap orang itu fitnah sebab saya sendiri tak berada dalam situasi. Tapi jika dia ada cerita tentang isi hati dan sebagainya, perkara itu di luar bidang kuasa saya”

“Walaubagaimanapun, perkara itu memang tidak pernah berlaku (Nad luah perasaan) sepanjang saya bekerja dengannya sebanyak dua kali,” jelas Remy kepada Tonton Extra selain menjelaskan bahawa mereka berdua menyifatkan gosip Nad meminati Remy itu sebagai sesuatu yang lucu. (rtky/s)