Meskipun sudah lali dengan kecaman netizen kerana berpenampilan seksi bagaimanapun, pelakon Reen Rahim dilihat tidak dapat menahan kesabarannya lagi apabila sering menerima komen lucah dari netizen.

Sebelum ini memilih untuk tidak melayan dan menyekat komen tersebut, nampaknya Reen tampil membalas komen-komen lucah daripada netizen itu serta memuat naiknya di Insta Story sebagai pengajaran.

BACA: Suka Berpakaian Seksi, Reen Rahim Tak Kisah Dikecam

“Penatlah nak block orang bebal ni. Selalunya aku abaikan dan block tapi hari ni macam naklah layan, nak rasa jadi bebal seronok tak. Tapi maaflah kasar bro. Artis pun manusia, reti maki juga, cuma kena ikut mood,” tulisnya.

Dalam pada itu, Reen turut berterima kasih kepada peminatnya yang sering menasihatinya dan meminta supaya bersabar serta tidak melayan netizen sedemikian.