Siapa yang tak sukakan percutian? Tetapi ramai yang beranggapan setiap kali mahu merancang percutian memerlukan bajet besar sehingga ada yang terpaksa menangguhkan percutian idaman. Tak perlu risau dah semua tu!

Kalau ikutkan bulan Mac ini ramai yang dah mula rancang percutian, maklumlah sekarang sana sini ada offer. Tapi lagi best kalau korang rancang percutian dengan harga lebih murah dan dalam masa sama dapat pulangan tunai. Korang keluar duit, tapi dapat duit? Wow! Menarik bukan?

Macam mana korang boleh spend untuk dapatkan pulangan tunai? Sudah tentulah dengan Aplikasi BOOST! Dengan aplikasi BOOST, korang boleh beli tiket penerbangan, tiket bas, tempahan hotel dan masuk ke taman tema dengan harga jauh lebih murah dan dapat pulangan tunai yang berbaloi! Sepanjang 15 Mac hingga 30 April ini, ada pelbagai promosi percutian di aplikasi Boost!

Beli tiket Firefly boleh dapat tunai!

Penumpang Firefly boleh membayar tiket mereka melalui Boost dan menikmati wang tunai RM25 dengan pembelian minimum RM220. Promosi terhad sekali untuk setiap pelanggan. Lebih menarik, untuk mereka yang bertuah, Firefly berpeluang memenani 2 pasang tiket penerbangan domestik bernilai RM6,000! Tunggu apa lagi, tawaran ini hanya untuk transaksi terawal sahaja.

Murahnya! Pilih destinasi pilihan anda di Wonderfly

Tak tahu dekat mana nak dapatkan promosi atau harga tiket murah untuk ke Universal Studios Singapore, Sunway Lagoon, Legoland dan macam-macam lagi? Wonderfly menawarkan harga terendah untuk destinasi, aktiviti dan tarikan dari seluruh negara Asia.

Belanja minimum RM180 di Wonderfly melalui Boost, anda akan pulangan tunai RM18. Berita baik untuk anda, Wonderfly menawarkan sepasang tiket masuk ke Sunway Lagoon serta percutian 2 hari 1 malam di Lost World Resort dan 2 tiket masuk ke Lost World of Tambun kepada mereka yang bertuah!

Dengan Tripcarte semuanya jadi mudah, semuanya hanya dihujung jari

Di zaman teknologi serba canggih ni anda tak perlu lagi beratur untuk membeli tiket taman tema atau apa saja aktiviti menarik percutian. Di Tripcarte anda boleh dapatkan tiket dengan mudah dan paling penting tak perlu susah-susah nak print tiket!

Belanja minimum RM300 Tripcarte melalui Boost, anda akan menikmati pulangan wang tunai RM30. Lebih menarik, Tripcarte kini menawarkan 20 tiket dan kod kupon bernilai RM300 serta hadiah utama, pakej Plane in the City bernilai RM600 kepada pembeli bertuah.

Senangnya boleh beli tiket penerbangan murah & book hotel di Mayflower!

Tak payah pening kepala nak dekat mana nak cari tiket flight murah, mana pula nak cari hotel dengan harga berpatutan. Cari saja di Mayflower, semuanya ada. Paling best, melalui Boost jika anda belanja minumum di Mayflower, boleh dapat RM30 pulangan tunai.

Lebih menarik, Mayflower kini sedang mengadakan diskaun untuk tawaran online di laman web mereka. Apa yang best dengan tawaran yang disediakan ialah 10% penurunan harga, Rebat Pakej RM200 setiap pek untuk tempahan lawatan terpilih dalam talian. Tawaran yang paling mengejutkan ialah Fly For Free Package iaitu pakej bundle hotel bersama penerbangan, diskaun sehingga kosong untuk penerbangan jika ditempah bersama hotel.

‘Chup’ tempat dengan RedBus, dapat diskaun & pulangan tunai!

Jika anda merancang percutian atau pulang ke kampung menaiki bas, RedBus kini menawarkan diskaun bermula 27 Mac – 31 Mei depan. Macam mana nak dapatkan diskaun tu? Melalui aplikasi RedBus, anda berpeluang mendapatkan diskaun sehingga 15% serta cashback sebanyak 15%.

Bukan itu je, untuk 2000 transaksi terawal yang membuat pembayaran RedBus di Boost juga akan dapat 20% cashback sehingga RM10! Tunggu apa lagi, cepat ‘chup’ tempat dengan Redbus sekarang!

Menginap di TUNE Hotel & dapat Breakfast Buffet RM25, Biar betul!

Selalunya, hotel dengan harga berpatutan jarang sekali disertakan dengan sarapan pagi. Tetapi jika anda bayar dengan Boost untuk menginap di TUNE hotel, anda boleh dapat sarapan pagi bufet bernilai sehingga RM25!

Tawaran ini bermula 5 Mac – 16 April dan hanya sah di Tune Hotel klia2 dan Tune Hotel KLIA Aeropolis.

Sukakan aktiviti lasak? SkyTrex kini ada diskaun RM20!

Dengan Boost semuanya lebih berbaloi. Macam mana tu? Beli 3 tiket SkyTrex dalam satu bil melalui Boost dan anda akan dapat diskaun RM20! Tawaran ini hanya untuk 500 transaksi terawal sahaja dan kempen ini bermula dari 22 Mac sehingga 22 April 2019.

Tawaran ini sah di cawangan SkyTrex terpilih sahaja. Pastikan 3 tiket yang dibeli adalah dalam satu resit dan dibayar melalui satu akaun Boost. Promosi ini boleh dibeli melalui kaunter atau secara atas talian.

Tunggu apa lagi, download aplikasi Boost sekarang!

Lepas ni tak perlu risau setiap kali nak bercuti sebab di Boost ada banyak diskaun, promosi dan cashback yang berbaloi-baloi! Peluang hanya datang sekali je, cepat-cepat rebut promosi lumayan ni sebab kempen ni bemula 15 Mac sehingga 30 April depan sahaja.

Download aplikasi Boost di Android Play Store dan iOS App Store sekarang. Untuk maklumat lanjut mengenai kempen cashback dari Boost ni, layari laman web rasmi Boost.