“Rasa Cinta Terhadap Awak Sudah Pudar” – Diana Danielle
Pelakon Diana Danielle seorang memberi bayangan suaminya, Farid Kamil tidak mengenali dirinya apabila menuduhnya mempunyai hubungan dengan lelaki lain.
Menerusi satu perkongsian di Insta Story, Diana berkata rasa cintanya juga sudah pudar dan tidak lagi boleh menanggung kesakitan dan membiarkan dirinya terus dilukai.
BACA: Farid Kamil Tak Berhenti Berdoa Bawa Isteri, Anak-Anak Pulang Beraya
“Jika awak fikir sejenak saya ada lelaki lain, itu adalah bukti asas awak tidak mengenali saya dengan baik.
“Selepas rasa cinta terhadap awak sudah pudar, hati saya tidak boleh lagi menanggung untuk biarkan orang lain menghancurkannya,” katanya.
Terdahulu, Farid membuat permohonan maaf kepada Diana selepas membuat tuduhan wujud orang ketiga sehingga isterinya itu sanggup memfailkan perceraian.
Pada 10 Mac lalu, Diana memfailkan permohonan cerai atas alasan tiada persefahaman dan berlaku shiqaq atau perbalahan berpanjangan.
Kepada Farid Kamil BAHLOL: Takyah dok nak bagi cincin, bunga, Velfire apalah. Hakikatnya, Diana Danielle sudah TAWAR HATI dengan awak. Di sebabkan sifat diri awak yang dia semakin tahu. Serta perbuatan. Khususnya abuse terhadap anak, antara lain.
Tapi ego awak tak dapat nak terimalah kan.
Rasa diri awak tu “lelaki paling diminati di Malaysia”. Ya… dengan perempuan-perempuan MURAHAN yang hanya nampak rupa paras serta glamer. Kalau dengan yang intelligent seperti Diana, yang juga telah kenal awak in first person… jadi tak terlior lah.
Berundurlah dengan cara yang ada dignity.
Faham tak, BODOH BAHLOL?!!
Sword of the Morning
Padan muka RK. Tokti dah marah. Tu lah bodoh sangat FZ menyebar fake news.
news sini kan copy paste je dari medsos.. akibat x selidik dulu terus sebar.. so hadaplah!
Jika dibandingkan kata2 dan hujah2 antara DD dan FK jelas terang lg bersuluh DD jauh lebih bijak dari FK. Kata2 yg keluar dari mulut atau tulisan DD lebih matang dan tersusun berbanding dgn FK yg jelas lebih merapu memberi bayangan tahap minda yg agak lemah.
ali puteh dah bayaq blom??