fbpx

Ramai DM Minta Maaf, Caprice Tetap Teruskan IG Live Malam Ini

Sejak semalam hangat diperkatakan apabila Presiden Persatuan Cinta Gaza Malaysia (CGM), Nadir Al Nuri mendedahkan cerita disebalik misi bantuan pasukan pendakwah terkenal Ustaz Ebit Lew di Gaza.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Susulan pendedahan tersebut, Caprice dihujani dengan mesej di Instagram daripada netizen yang tampil memohon maaf kepadanya.

BACA: Semua Dah Balik Malaysia, Caprice Teruskan Misi Seorang Diri

Menerusi perkongsian di Insta Story, Caprice dilihat memuat naik mesej permohonan maaf daripada netizen. Caprice berkata dia memaafkan mereka yang mencaci dan memaki dirinya.

Ujarnya lagi, dia juga mengakui cara pendekatannya juga salah dan banyak belajar di atas apa yang berlaku baru-baru ini.

Dalam pada itu, Caprice memaklumkan dia akan meneruskan sesi Instagram Live malam ini untuk mendedahkan apa sebenarnya yang berlaku di Gaza serta berharap akan terus berjalan ke depan selepas ini.

“Cara Nadir matang, cara Caprice salah sebab terlalu emosi dan marah.  Harap selepas IG live pada pukul 10 malam ini, kita semua dapat tutup buku dan jalan terus ke depan,” katanya.