fbpx

Jika anda salah seorang yang sukar untuk mengambil gambar pada waktu malam, walaupun dah cuba pelbagai cara untuk jadikan gambar anda lebih terang dan jelas.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Nah, kami akan kongsi satu rahsia dengan anda yang akan jadikan gambar waktu malam anda lebih cantik, jelas dan shrap!

Senang sahaja caranya, hanya dengan Huawei P30 Series sahaja anda sudah boleh miliki gambar idaman anda selama ini. Yang paling penting confirm gambar anda bak jurugambar termahir di dunia.

Dengan Huawei P30 Series, anda tidak perlu risau lagi bab pengcahayaan jika anda mengambil gambar pada waktu malam. Sekali snap sahaja terus gambar cantik meletops, tak perlu lagi nak edit gambar jadi cerah.


Nak tahu kenapa? Ini semua gara-gara sistem sensitiviti cahaya yang terdapat dalam Huawei P30 Series telah diolah daripada RGGB ke RYYB untuk menyerap lebih banyak cahaya demi untuk menjadikan gambar lebih terang.

Normal View
Foto: Fan Jun

View diambil daripada Huawei P30 Pro
Foto: Fan Jun

Normal View
Foto: Fan Jun

View diambil daripada Huawei P30 Pro
Foto: Fan Jun

Sensitiviti cahaya Huawei P30 Series mencecah ISO 204800 dan ISO 409600 untuk P30 Pro. Huawei P30 Series ini mampu merakam gambar lebih terang dan boleh dilihat secra jelas biarpun di tempat gelap atau pada waktu malam.

Tidak terhad kepada gambar sahaja, anda pun boleh merakam video menggunakan Huawei P30 Series meskipun dalam keadaan gelap.




Caranya mudah sahaja, pertama anda hanya perlu turn on kamera dalam persekitaran yang gelap dan kemudian pilih mod video dan rakam detik indah anda seterusnya anda akan lihat hasil yang luar biasa oleh Huawei P30 Series. Setiap perincian cahaya mampu di rakam oleh telefon pintar ini.

Jadi dengan Huawei P30 Series ini anda mampu menjadi juru gambar terkemuka walaupun tidak mahir dalam bidang photography.


Bukan itu sahaja tahu, Huawei P30 Series ini juga mampu menghasilkan 5x fokus optikal, 10x fokus hibrid dan 50x fokus digital. Menakjubkan bukan?

Jika anda masih ragu-ragu dengan kehebatan kamera Huawei P30 Series, nah kami belanja anda beberapa keping gambar yang diambil oleh juru gambar terkenal menggunakan Huawei P30 Pro. Pasti anda akan jatuh cinta dengan hasilnya!

Foto: Amsyar Naaif

Foto: Liu Sangen

Foto: Carson

Macam mana cun kan gambar-gambar dari Huawei P30 Series ini? Jadi apa tunggu lagi, dapatkan Huawei P30 Series sekarang.

Nak-nak lagi jika anda beli secara online ada hadiah istimewa buat anda sempena Ramadan ini.

Anda bakal berpeluang memiliki Wireless Charging Case dan juga HUAWEI Wireless Charger.

Tetapi jika anda beli Huawei P30 Pro pun anda akan dilengkapi dengan HUAWEI Talkband B5 bernilai RM599.

Menarik bukan? Beli phone dapat hadiah. Lebih menarik jika dapat cabutan bertuah. Pembelian melebihi RM1,500, layak untuk menyertai cabutan bertuah dan berpeluang memenangi sepasang tiket penerbangan pulang ke Tokyo, Jepun!

Harga bagi keduu-dua telefon pintar ini adalah RM2699 bagi Huawei P30 dan Huawei P30 Pro pula dijual pada harga RM3799.

Maklumat lanjut layari laman rasmi Huawei.