Hampir setahun berumah tangga dengan pilihan hatinya, Trent Garret, pelakon Raja Ilya memberitahu dia merancang untuk menimang cahaya mata setahun lagi.

Menurut Ilya, ibunya juga sudah tidak sabar untuk menimang cucu. Namun, Ilya berkata dia mahu menikmati fasa hidup berdua bersama suaminya terlebih dahulu dan kini sibuk untuk kembali aktif dalam lakonan.


BACA: Raja Ilya Dikecam Muat Naik Video Dalam Bilik Air

“Seronok meniti hidup berdua kerana banyak yang kami pelajari, bersama-sama. Alhamdulillah, hampir setahun berkahwin, kami semakin memahami antara satu sama lain.

“Berhubung soal cahaya mata, saya dan suami merancang untuk mempunyai anak dalam tempoh setahun lagi. Tambahan pula, ketika ini saya sedang menyusun jadual untuk kembali aktif dalam lakonan,” katanya kepada BH Online. 

Dalam pada itu, Ilya memberitahu dia pernah berhasrat untuk memperlahankan kerjaya lakonan, namun suaminya banyak memberikan sokongan untuk terus aktif.

Raja Ilya dan Trent berkahwin pada 23 Disember lalu dalam sebuah majlis ringkas di Perth, Australia. Difahamkan, pasangan itu telah berkenalan sejak 2012 dan mengikat tali pertunangan bertunang pada awal November tahun lalu.