Pelakon Puteri Sarah berkata dia tidak mahu lagi bercakap mengenai suaminya, pengarah terkenal, Syamsul Yusof serta hal berkenaan rumah tangganya.

Memetik video Xtra, Sarah berkata dia sudah pun meluahkan segalanya dalam video pada akhir Ramadan lalu dan itu adalah video terakhir mengenai kemelut rumah tangganya.


BACA: Halang Puteri Sarah Keluar Kenyataan Di Media Sosial, Mahkamah Tolak Lanjut Injuksi Syamsul

Menurut Sarah lagi, dia sudah move on dan tiada apa lagi perlu diperkatakan mengenai rumah tangganya. 

@xtra_my

Puteri sarah dah move on ??? #fyp #xtramy #puterisarahliyana #kes #injuksi #mahkamah #syamsulyusof #beritaditiktok #sembangentertainment

? original sound – XTRA – XTRA

“Saya dah tak mahu bercakap fasal dia, saya nak move on. Hari terakhir puasa adalah video terakhir saya mengenai dia . Saya sudah cakap semua di dalam video berkenaan,” katanya.


Hari ini, permohonan pengarah sensasi, Syamsul Yusof untuk melanjutkan perintah injunksi terhadap isteri pertamanya, Puteri Sarah ditolak Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam pagi tadi.

Syamsul membuat perintah injunksi terhadap Puteri Sarah bagi menghalang isterinya itu daripada mengeluarkan kenyataan berhubung pergolakan rumah tangga mereka di media sosial.

Difahamkan, Syamsul juga perlu membuat permohonan baru sekiranya ingin melanjutkan perintah injunksi terhadap Puteri Sarah yang bakal berakhir pada 27 Mei ini.