fbpx

PU Abu Mengaku Ceraikan Isteri Hamil Tujuh Bulan

Kecoh di media sosial beberapa hari ini tentang berita mengatakan Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan telah menceraikan isterinya yang kini sarat hamil tujuh bulan untuk berkahwin dengan seorang janda muda.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Bercakap kepada mStar Online, PU Abu mengaku apa yang dikatakan oleh bekas isterinya, Ain Afini itu adalah benar namun menegaskan yang beliau mempunyai alasan tersendiri dan akan mendedahkan perkara itu tidak lama lagi.

“Kenyataan Ain sudah menjawab. Memang ada (penjelasan) dari pihak saya. Saya ada cerita saya sendiri. Saya taknak besarkan lagi kalau tidak saya ni salah dengan bekas isteri saya kan?”, ujar PU Abu yang kini berada di Madinah.

Ain Afini dalam pendedahan di media sosial mendakwa punca PU Abu menceraikan beliau adalah seorang janda berusia 24 tahun yang merupakan seorang usahawan kosmetik dari utara tanah air.

Menurut Ain Afini lagi, PU Abu ada meminta kebenaran untuk berkahwin lain hanya dua bulan selepas mereka berkahwin. (rtky/m)