SINOPSIS: Jack and Jill merupakan sebuah filem komedi yang berkisar tentang Jack Sadelstein (Adam Sandler), seorang eksekutif pengiklanan yang berjaya di Los Angeles — sudah berkahwin dan mempunyai anak.


Jack terpaksa berhadapan dengan satu masalah setiap tahun iaitu lawatan oleh adik kembar wanita beliau, Jill (juga Adam Sandler).

Sikap Jill yang terlebih manja, suka meminta minta & agak agresif jika mahukan sesuatu memporak perandakan kehidupan normal Jack. Katie Holmes berlakon sebagai isteri Jack, Erin dalam filem ini.

Rotikaya.com dengan kerjasama Sony Pictures memberi peluang untuk anda semua untuk mendapatkan barangan eksklusif filem Jack & Jill dengan hanya meninggalkan komen di’bawah. Mudah sahaja.


Set barangan eksklusif Jack and Jill setiap satu’nya akan mengandui sepasang t-shirt eksklusif Jack and Jill, luggage tag & buku nota keluaran khas yang semuanya bernilai RM48+ setiap satu.

10 pemenang bertuah dengan komen paling kreatif akan di’pilih secara rawak dan akan kami hubungi menerusi akaun Facebook anda.

Tarikh tutup penyertaan untuk mendapatkan barangan eksklusif filem Jack and Jill ini adalah pada 31 Disember 2011. Go!