fbpx

Pitbull Turun Malaysia Untuk Konsert Suara Kami September Ini?

Malaysia akan sekali lagi menerima kunjungan bintang antarabangsa, Pitbull.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Ini bukan kali pertama Pitbull turun menjayakan konsert di’Malaysia, sekitar 2010, Pitbull hadir menjayakan acara di Genting Highland.

Namun ketika itu, nama Pitbull masih belum benar benar kukuh dalam dunia muzik dan kehadiran Pitbull kali ini akan lebih gempak.

Penggiat muzik di Twitter sejak beberapa hari lalu menyebut tentang Konsert Suara Kami yang akan di’adakan di Stadium Merdeka 17 September ini.

Konsert Suara Kami yang dalam fahaman kami di’adakan sempena dengan bulan kemerdekaan akan menampilkan barisan artis artis tempatan & antarabangsa termasuk Pitbull.

Perkhabaran yang baik untuk para remaja & orang tua berjiwa remaja seperti kami untuk sekali lagi menerima kunjungan Pitbull. Mari kita tunggu apa kata polis moral Malaysia.