fbpx

Pertahankan Adik, Syatilla Melvin Sindir TMJ?

Kecoh semalam apabila Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim mendedahkan seorang pemain bola sepak Johor Darul Takzim (JDT) yang dipaksa untuk berkahwin oleh teman wanitanya.

Meskipun tidak mendedahkan gerangan individu tersebut, netizen mengaitkannya dengan pemain yang sedang meningkat naik, Safawi Rasid, malah turut ‘memetik’ nama Syifa Melvin yang sememangnya mempunyai hubungan istimewa dengan Safawi.

BACA: “Saya Tak Pernah Kongkong, Berapa Gaji Dia Pun Saya Tak Tahu”

Tidak hanya berdiam diri, Syifa menafikan dakwaan tersebut. Malah, kakaknya iaitu Syatilla Melvin turut tampil mempertahankan Syifa. Seolah menyindir kenyataan TMJ, Syatilla berkata dia sendiri tidak pernah ‘meroyan’ di media sosial.

Tidak lama kemudian, TMJ turut berkongsikan status yang dimuat naik oleh Syatilla dengan menyindirnya kembali. Bagaimanapun, difahamkan kedua-dua status tersebut sudah pun dipadam.

Terdahulu, Syifa menafikan dirinya menjadi punca prestasi Safawi merudum malah tuduhan mengatakan dia mengambil kesempatan terhadap kekasihnya adalah tidak berasas sama sekali.

Malah, dia tidak pernah meminta wang daripada kekasihnya itu apatah lagi tidak pernah memaksa Safawi untuk berkahwin.