fbpx

Pernah 10 Hari Tak Mandi, Upiak Isil Akui Terpaksa Mandi Sebab Masuk GV

Nampaknya lagu Tak Tun Tuang nyanyian penyanyi Indonesia, Ipiak Isil sememangnya menggambarkan dirinya sebenarnya yang juga malas mandi.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Bagaimanapun, Upiak berkata tabiat buruknya itu berubah selepas memasuki program realiti Gegar Vaganza kerana tidak mahu orang orang sekeliling rasa tidak selesa dengan dirinya.

BACA: Upiak Isil Dedah Sebab Tidak Lagi Berhijab

“Jujur saya kata semenjak masuk Gegar Vaganza ni saya rajin mandi sebab selalunya tiga hari sekali baru saya mandi.

“Kalau tak mandi nanti team make up pula bau yang kurang sedap. Nanti semasa nak bersiap atau makeup penatarias tanya kenapa rambut busuk?” katanya.

Dalam pada itu, Upiak mengakui pernah tidak mandi selama 10 hari berturut-turut tanpa rasa rimas. Katanya, kehidupannya terasa lebih bebas tanpa tekanan yang meminta dia untuk mandi.

“Saya pernah tak mandi selama 10 hari sebab kalau saya tak mandi saya merasa menemukan dunia yang bebas, tak ada tekanan dan tak ada yang suruh-suruh sebab kehidupan bahagia.

“Saya mandi ni tuntutan untuk persembahan kalau tak mandi macam mana nak buat persembahan…busuk,” katanya.