fbpx

Baru-baru ini, perkongsian pelakon jelita Rozita Che Wan di Instagram menjadi perhatian ramai memaparkan dia sedang berjalan menuju ke kereta bersama suaminya Zain Saidin.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Menurut Rozita atau lebih mesra disapa Che Ta, dia dan suami mahu menghadiri undangan perkahwinan. Kata Che Ta lagi, dia tidak akan makan dalam kuantiti yang banyak.

BACA: Aisyah Minta Adik, Zain Saidin & Che Ta Rancang Miliki Anak Kedua

Tambah Che Ta lagi, bukan mudah baginya untuk mengekalkan tubuh badan yang langsing apatah lagi usianya sudah pun mencecah 50-an.

@rozitachewan1

Jommmmm nk p makan kenuqiiiiii .. tp tk leh la makan sampai sekawah kang laqi alligment? Penat jaga body wakkkkk .. nk maintain 36 23 38 sampai umoq 50 ni bukan senang cikkkk oiiiiii? . #cheta #rcw #rozitachewan #fyp #makankenduri #zsrcw

? Panah Asmara – Afgan

“Jom pergi makan kenduri, tapi tak boleh makan banyak sampai sekawah, kang nanti alligment lari.

“Penat jaga badan, nak mantain 36 23 38 (saiz ukur lilit tubuh) sampai umur 50 ini bukan senang cik oi!” tulisnya.

Perkongsian Che Ta itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji kecantikan pelakon itu serta ada yang berharap dapat memiliki tubuh badan seperti Che Ta apabila mencecah usia sedemikian.