fbpx

Peminat Minta Mierul Aiman Kongsi Tips Ketiak Licin

Tidak dinafikan drama Projek: High Council memberi impak luar biasa kepada barisan pelakon termasuklah pelakon Mierul Aiman apabila namanya menjadi bualan ramai selepas membintangi drama tersebut.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Baru-baru ini, Mierul muncul sebagai ‘wajah’ majalah Glam Lelaki dan berkongsikan gambar di Instagram majalah berkenaan serta menjadi perhatian ramai.

BACA: Ramai Tak Keruan Tengok Mierul Aiman Tayang Sixpack

Bagaimanapun, apa yang menjadi perhatian ramai foto pelakon itu yang tampil memakai singlet serta menampakkan bahagian ketiaknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GLAM Lelaki (@glamlelaki)

Foto tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji ketiak pelakon itu bersih serta licin dan dikatakan mengalahkan wanita.

Tidak kurang juga, ada yang meminta tips daripada Mierul untuk memiliki ketiak licin sepertinya itu.

Dalam pada itu, ada yang kurang senang dengan feysen yang digayakan oleh pelakon kesayangan mereka itu serta mengatakan mereka rindukan Mierul yang dulu.