Namanya dipetik kononnya merupakan wanita misteri yang memeluk anak Shuib dalam satu video baru-baru ini, akhirnya pelakon Wan Sharmila bertemu dengan anak pelawak itu iaitu Talita.

Menerusi video dikongsikan di akaun Instagram Siti Sarah, Talita dilihat gembira apabila dapat bertemu serta meluangkan masa dengan Wan Sharmila.


BACA: Shuib Nak Melamar Adik Heliza Helmi?

“Harini Dekta (Talita) jumpa Aunty Lala (Wan Sharmila). Pergi makan-makan. Aunty lala belikan buku. Dekta pun bagi hadiah Loveta dekay Aunty Lala. Jumpa lagi Aunty Lala. Terima kasih luangkan masa dengan Dekta.

“Seharian dengan Aunty Lala. Dekta gembira sangat. Jumpa lagi,” kapsyen pada video itu.


Video tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang gembira dan teruja melihat pertemuan tersebut. Tidak kurang juga ada yang mendoakan pelakon itu berjodohan dengan Shuib.

Dalam pada itu, ada segelintir netizen mengatakan wajah Talita hampir sama dengan Wan Sharmila malah kedua mereka juga nampak serasi.

Terdahulu, Wan Sharmila mengakui terkejut melihat video tersebut kerana wanita itu miripnya tetapi itu bukan dirinya.

Dalam pada itu, Wan Sharmila menolak andaian netizen cuba untuk menjodohkannya dengan Shuib sebaliknya mereka hanya meneka siapa wanita misteri itu sahaja.