fbpx

Game, memang sangat terkenal buat golongan lelaki, jika kaum wanita sibuk dengan Instagram, Facebook, makeup live tetapi lelaki cukup punyai aplikasi game yang havoc dalam telefon pintar meraka.

Oleh sebab majoriti gamer adalah golongan pria yang tampan ini, HUAWEI sedang melancarkan satu pakej menarik buat si gamer untuk melancarkan lagi permainan video game mereka. Yang penting pakej yang ditawarkan sangat murah dan berbaloi. Hanya RM8.97 sehari.

Yang lebih menarik lagi mengenai pakej HUAWEI Together 2020 bukan sahaja untuk peminat setia permainan video game, malah ada banyak plan lagi untuk anda mengikut kategori yang bersesuaian dengan anda.

Buat anda yang betul-betul mencintai dunia gaming, jangan lupa grab plan lengkap dengan HUAWEI Mate 30 yang menakjubkan, Watch GT dan FreeBuds 3 hanya dengan harga RM25.96.

Ada banyak lagi gadget yang anda boleh dapat untuk melancarkan lagi permainan video game anda. Antaranya :

Perhubungan lancar On-The-Go

Siri HUAWEI Mate 30 adalah peranti yang menghubungkan anda dengan dunia tanpa gangguan, sementara anda meneruskan perjalanan.

1. Siri Mate 30


Dianggap sebagai peranti gaming yang bergaya dengan ciri terbaik, HUAWEI Mate 30 nyata tidak akan mengecewakan anda.

Rekabentuk skrin melengkung Mate 30 Pro pula memudahkan peminat game online, dimana skrin melengkung pada Mate 30 Pro ini dimuatkan dengan butang L&R. Sesuai dengan permainan popular seperti PUBG.

Telefon pintar ini memiliki Cine Camera 40MP, SuperSensing Camera, 3D Depth Sensing Camera dan 8MP Telephoto Camera.

Ia juga hadir dengan fungsi HUAWEI SuperCharge yang membolehkan anda melakukan pengecasan pada bila-bila masa. Siri Mate 30 ini juga lengkap dengan prestasi hebat dengan Kirin 990.

2. Freebuds 3


HUAWEI FreeBuds3 dilengkapi dengan teknologi pengurangan bunyi pintar yang unik, Freebuds 3 membolehkan anda menikmati muzik kegemaran dengan lebih selesa.

Paling best anda akan rasai pengalaman bunyi muzik dan panggilan telefon yang lebih jelas dengan gadget HUAWEI ini.

HUAWEI FreeBuds3 dicipta berdasarkan algoritma pemilihan saluran Bluetooth generasi baru yang secara dinamik mengenal pasti kumpulan yang tertakluk kepada gangguan WiFi dan dengan cepat dapat menyesuaikan diri dengan pembatalan bunyi sekali gus membolehkan anda merasai pengalaman audio yang lancar.

3.”One Touch” Huawei Siri MateBook13


Dengan Siri MateBook 13 yang berkeupayaan untuk menyegerakkan dan menjadikan kerja lebih mudah dipindahkan dari telefon pintar HUAWEI ke komputer riba HUAWEI dengan hanya satu sentuhan mudah.

Ia juga lebih user interface (UI) pada semua peranti HUAWEI menjadikannya mudah untuk mengemudi dan mengawalnya. Mulai saat ini anda boleh menikmati perminan video game anda dengan menggunakan pelbagai jenis skrin. Yang pastinya saiz skrin video game anda akan lebih besar jika menggunakan MateBook13.

MateBook13 ini sangat sesuai untuk anda yang gemar bermain game berjam-jam kerana ianya lengkap dengan sistem udara yang cepat sejuk dengan sokongan shark fin fan version 2.0.

4. WiFi Q2 Pro


Untuk dapat permainan video game yang sentiasa laju dan lancar anda juga perlu dapatkan WiFi Q2 Pro dari HUAWEI. WiFi Q2 Pro ini lengkap cip HUAWEI Lingxiao 5630, yang dapat mengadaptasi standard komunikasi talian kuasa G.hn dan Protokol Internet Ipv6 Versi 6. Sekaligus menyukarkan berlakunya gangguan dalam komunikasi di antara pengguna dan server tanpa memerlukan sebarang kabel.

Amacam menarikan plan-plan yang ditawarkan oleh HUAWEI? Yang paling penting, HUAWEI Produk Smartlife ini sesuai untuk semua gaya hidup dan keperluan yang berbeza.

Tawaran pakejnya pula boleh dibeli secara berasingan dan ada pelbagai pakej yang sesuai untuk setiap keperluan anda.

Untuk sebarang pembeliaan anda boleh layari huaweitogether2020.3ex.com.my