Ogy Terima Pinangan? Majlis Bakal Diadakan Minggu Depan
Menerusi satu perkongsian, pelakon dan pengarah, Fauziah Ahmad Daud memaklumkan akan melangsungkan majlis istimewa, minggu depan.
Fauziah atau lebih mesra disapa Ogy berkata dia sedang menghitung hari bahagia dan sudah menerima pinangan daripada pihak berkenaan.
BACA: Ogy Ahmad Daud Tak Boleh Terima Lawak Jenaka Hina Islam
“Pada mulanya dirisik, kemudiannya masuk meminang. Pinangan diterima.
“Majlis minggu depan, tak sabarnya kita,” tulisnya.
Perkongsian Ogy itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang turut mendoakan agar setiap apa yang dirancang dipermudahkan.
Terdahulu, Ogy pernah mendirikan rumah tangga dengan pelakon, Eman Manan pada 23 Disember 1990 namun pasangan itu memfailkan penceraian pada 2 Julai 2003 selepas 13 tahun hidup bersama.
Ooo.ok
Lahabau betul, program berjalan dengan lancau, ulau berlingkau di atas pagau, Hawau you? I am fine, thank you, nice tumit yous
..alaa..ni sure anak angkat dia yang nak kawen..
Tunggulah, gimik ke…..
Dah trend musim artis tua kerepot berkahwin lagi…mak wan, mas idayu, now ogy pulak. Untunglah ada jugak orang yang nak.
Yup, musim artis kerepot nk kawin.. yg tua kerepot botox muda pun hado..makin buruk adala..hahaha.
Dah menopause pun ada yg nak. Dahlah perangai ke laut. Bajet hebat.
Doakan yang baik-baik untuk mereka semua,apa salahnya kahwin walaupun dah berumur, sekurang-kurangnya ada yang akan menjaga dirinya dan ada lelaki budiman yang jadi perlindung,tak salahkan… semoga diberikan Allah kemudahan semuanya untuk mereka para artis yang dah berumur…mas Idayu, Fauziah Ahmad Daud… hingga ke Jannah
Korg, jga lah penulis kite..tu rezki diaorg ..smga smua d berkati…aamin….
Bersyukurlah walaupun dah tua dpt pasangan utk kongsi Suka Suka. Doakan yg terbaik utk mereka?. Apa anda nak jealous….
Alhamdulillah..semoga di permudahkan urusan kak Ogy..
Alhamdulillah. Semua org berhak bahagia… Jodoh ni rahsia Allah.. Moga dipermudah urusan dn kekal hingga ke jannah. Aamiin
Pelik juga ada orang x suka tenguk orang lain bahagia.. kenapa ye ..
KALAU SI BANGKA CELOPAR NI KAWIN LAGI MEMANG TAK LAMA RUMAHTANGGA TU.
LEPAS TU BATAK BANGGA SANGAT NAK CANANG SEANTERO MALAYA SANGAP SANGAT NAK BERLAKI. DAH BANGKA NI ELOKNYA FOKUS AMALAN KO TU JER LAH BANYAK HABIS SEBAB MENGALIR KE ORG LAIN. SEBAB KO SUKA HAMUN. ORG.
Nora n emang manang…betapa busuknye hati kamu berdua….hati dah gelap…menafikan ketentuan Allah…Bawa2 istighfar….Dah lupa Qada dan Qadar Allah…Wajib mohon maaf dari Ogy…sebelum kamu berdua masuk kubur…
Alhamdulillah syukur pd Allah ape yg ditakdirkn kehidupan ssorang. Jodoh dn maut adalah Rahsia Allah. Nikmat yg dikurniakn pd ssoran hambaNYA adalah tidak terhigga bahagianya. Kecapilah nikmat yg dikurniakn hingga hujung nyawa… Aamiin. Miga Ogy dn bakal suami mnikmatinya dgn penuh keberkatan dn Redho dari Allah s.w.t dn shaafaat Rasulullah…Aamiin
Pelik aku rakyat malaysia ni..jodoh org allah yg tentukan. Xkira tua or muda..biarlah diorang bahagia..buat apa nk jeles..sampai text yg xsedap dibaca..ingat beedosa dgn manusia allah xkn ampunkn..sehingga org yg kita cerca tu ampunkn kita.
Dah tua bangka pun nak kahwin lagi?? Lelaki manalah yang desperate sangat tu! Nanti kita kenal lah.
Elok bila dah expire, pergi belajar agama aje lah. Duduk rumah diam-diam, baca kitab ke apa. Biar yang muda aje merisik, meminang!