fbpx

Nyanyi Penuh Emosi, Peminat Pujuk As’ad Motawh Jangan Menangis

Meskipun masih baru dalam industri muzik tanah air dan jarang muncul di kaca televisyen, namun muda As’ad Motawh dikenali ramai terutama di kalangan peminat serta anak muda. As’ad juga sering menghasilkan ‘cover’ lagu yang popular di saluran Youtube miliknya.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Baru-baru ini, penyanyi berusia 19 tahun itu tampil melakukan ‘cover’ lagu terbaru Justin Bieber yang berjudul ‘Lonely’ dengan penuh penghayatan.

BACA: As’ad Motawh Wajah Baru Untuk HONOR 20 Lite

 

View this post on Instagram

 

A post shared by As’ad Motawh (@asad.motawh)

Mungkin terlalu menjiwai lirik dan melodi lagu tersebut, As’ad dilihat hampir menitiskan air mata. Melihatkan penghayatan penyanyi itu, ramai peminatnya turut berasa sebak.

Tersentuh hati melihat video tersebut, di ruangan komen rata-rata peminatnya meminta dan memujuk As’ad supaya jangan menangis. Malah, ada yang peminat mengatakan tiada kekuatan melihat penyanyi itu menangis.